- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- имате ли турци или чернокожи в класа
az imam edin tyr4iv klasa i izobto ne mi se misli .... vie kvo vi e mnenieto za da imate tyrci ili 4ernokoji v klasa az ne go priemam
isitnskiqt priqtel e tozi na kogo sabuujda6 s dymite sno6ti ubih 4ovek a toi otogovarq oki kade 6te kopaem...
е като има турчин да го пребием с камъни.Голяма работа като има,и те са хора.Аз в моя клас имам и на никого не му прави впечатление.Човека си има приятели и така.А тъпото е ,че казваме"Те циганите тряа да ходят на училище,да се образоват",ама в същото време се оплакваме,че имаме цигани в класа.Ако се държи нормално какво те грее какъв е
Еми ние имаме един съученик който е чернокож. Неговият баща е от Нигерия, а баба му е Американка. Защо да не го приемам???![]()
имам 2 съученички,които са туркини,но са много готини момичета,едната е малко по "мургава" но общо взето няма причина да не ги харесвам
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
Първоначално написано от merediana
![]()
Life's too short.. too short to live it as a bad person!
един турчин и е гъзе, много смешен човечецдобро момче е , нямам нищо против него
Raise your fist!
Първоначално написано от scoobydors
![]()
Ev3rY m0m3nT !s an0th3r chAnc3 ...
I don't know..that's just the way I AM!
Първоначално написано от merediana
Две хубави очи. Душата на дете
в две хубави очи; - музика - лъчи.
Не искат и не обещават те...
чернокожи - не
турци .. имаме ДА и какво от това?? .. в добри отношения съм с тях ( разбира се с няколко изкюченияно разбира се не защото ги деля а просто не са ми приятни като хора )
дееее ебаси якотоПървоначално написано от krisence
иначе цигани или турци нямам в класа,за моя радост ест
Е мн мраза някой да ми каже, че не приема турсите или негритв-кво от тва, че са черни или рязани кво значение има не мога да разбера все пак и те са хора, а не животни бахти и тъпото мислене дето имат някои хора, все пак на теб ще ти е хубаво ли да си туркиня и някой да не те приемя, няма нали???Замисли се и ще видиш, че всички сме хора и не бива така да мислим!!Иначе аз нямам нито турци, нито негри в класа!Но мн ще се кефя ако имаме някой негър-мн ме кефят![]()
Това ,че имате турци в класа,няма какво да ви притеснява,ако се държи добреАз имах преди циганка в класа,и се отнасяхме нормално към нея.
tur4in i turkinq imame i kvo?a 4e imame kam 6-7 karaka4anina da ne govorim (vapreki 4e u4a v PMg i sam v nai elitnata paralelka)
taka 4e kakvo ot tova i te sa hora,i te sa umni i zabavni
turkinqta e golqma lubov4iika no ina4e ni6to i nqma a p1i tur4ina e maleeee mn hubav prosto ne vijdam lo6o
Не нямаме, но мразя расистите. За ко тряа да се делим на турци, българи, чернокожи...всички сме хора. Ся някой ще каже че не искал турци в класа си, ама ще му е гадно ако отиде в друга страна и всички го избягват щот е българин.
Само един циганин си имаме,ама той е свестен :P
Научих, че за секунда можеш да
извършиш нещо, за което ще те боли цял живот.
Научих, че зрелостта много повече зависи
от това какъв опит си придобил и какво си научил от него
и много по - малко от това колко рожденни дни си празнувал.
РЕЗАНИ БАБУНИ ВЪН ОТ БГ!!!!!!!11
Не, в класа нямаме, ама в даскалото има едно малко сладко негърче![]()
ChoCoGirL..!
Що за глупава тема...открита дискриминация,а този,създал темата очаква едва ли не подкрепа.Ако имам турчин,циганин или негър в класа ще го съдя като равен на мен човек и съученик а не като някой с различна религия и раса.Темата е за заключване според мен.![]()
![]()
![]()
Ако има нещо - свиркай на ЛС.
имала съм тъмнокожа, нищо против, човек както всички други, дори известно време седях до нея.... и против турците и циганиет нямам, отношението ми към тях би се променило по същия начин, както и към всички останали ако не се държат както хората![]()
Smile becаuse it's the second best thing you can do with your lips
имаме 2 турци и единия е чернокож.Черничкия е огромен пич,той бешев бившия ми клас.Другия е притиснителен и неговори много![]()
еми няам ама и се радвам щот аз не съм расистка но има расисти в класа ми ии ако иаше някой такъв ..
ами и аз имам 1 турчин от класа..обаче е мн свестно момче..