- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Коя е най-хубавата поза?
Коя според вас е най-хубавата секс поза и защо :P
т.7
krem4et0
Всяка една поза и хубава сама по себе си.Зависи вече как го правят партниорите и колко опит имат!
Тук можете да поразгледкате някои :P ...
http://sex-gallery.sexznanie.com/
За мен това си е номбер уан:
![]()
На мен най-много ми харесва на задна-защото ми доставя най-голямо удоволствие.Лъжичките също ми харесват![]()
И на мен ми е много любима.Първоначално написано от petkovoivoda
Както и ездачката.
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Обичам всякакви вариации на мисионерската.....обичам да го гледам, целувам и обгръщам докато се любим.
Лъжички.Макар че и на мисионерската хич не ми е зле... Да речем, че тези двете, макар че съм съгласна с Миша91, че всяка поза си я бива стига да си ги бива партниорите
![]()
Абе лоша поза няма, мързелив партньор има...
А да сме честни, май всяка поза, в която съм отгоре страшно ми харесва, тогава аз определям нещата и знам как да си осигуря и взема необходимото![]()
Съгласна!Първоначално написано от krem4et0
Също и "съюза на слона" която си ми е най-най![]()
Мисионерската е най-яка . Но също добри са ездачката(но с лице 1 към дръг )![]()
Аааа може ли някой да ми обясни "съюза на слона"...... какво точно представлява че.... за сефте я чувам тая позаПървоначално написано от slun4ice
![]()
Преди да запалиш огън в някого помисли как ще го гасиш!
А според мен е така зависи от партниорите
Жената е легнала по корем с повдигнато дупе и мъжа е над неяПървоначално написано от DarknessGirl
![]()
na zadna mi e nai kef..vaob6te ne sa izmarqm i se vazbujdam nai na max
![]()
ей тая ми е любимаПървоначално написано от slun4ice
![]()
на маса...със шопска салата и ракия![]()
жената ляга по корем мъжа в/у нея легнал и тва е много тъпа поза сопоред менПървоначално написано от DarknessGirl
taq i na men mi haresvaПървоначално написано от psychopath
The Spark
Задната и всички производни (леганала, на "4 крака" и т.н.) все пак триенето е най-голямо + мисьонерската (мързелива съм - не ми харесва отгоре)
za men lichno ezdachkata no momicheto da e s grub kum mne i da e privedena napred
no da ne zabravqme che pravena pravilno i s pravilniq partnior vsqka poza dustavq neupisuemo udovolstvie a i razlichnite pozi pravqt seksa ot neshto prosto v slojna nauka bez nikakvi dusadni zakoni![]()
единия в едната стая а другия в другата е най хубаво ;д;д;д
ХОХОХО Весела Коледа![]()
![]()
If you judge people, you have no time to love them.
Mother Teresa
tctctcttc lapitata za kwo si govorqt nay qka pozae Г poza :P :P