- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Над горната устна :(
Здравейте, значи на 14 години съм и нямам много косъмчета на над горната устна , но понеже си личат и искам да ги махна .. с какво да почна да ги махам? Кажете и колко време трае ефектта и каква е цената ? Извинявам се за темата , благодаря ви предварително![]()
имаХ същия проблем
има три решения
-с пинсета (после тря ги махаш на седмица веднъж)
-Фотоепилация (боли ,но след няколко процедури ще ти се налага да ходиш само веднъж в годината)
-лазерна епилация (боли по-малко и забравяш за тях за доооста дълго време)
(:
С лентички можеш да ги махаш а времето на ефекта зависи от това колко бързо ти расте косъма.Също можеш и на козметик да отидеш да ти ги махне мисля,че струваше около 3-5 лв
True love stories never have a happy ending,because true love stories never end
а би ли казала и ценитеПървоначално написано от LigLichKa1936
![]()
Отиваш на козметик. Първият път боли, може да започне да ти се бели леко кожата отгоре, но е търпимо.
Пет лева струва.
След вторият - третият път, няма хич да те боли...
Ами в моя град фотоепилацията е 150 ,а лазерната 350Първоначално написано от ana19
ама си струва да ти кажа
никаква следа повече! Направо се чувствам идеално
![]()
а бех чула за някакъв кремът на Lycia за обезцветяване , да знаете дали има ефект ?
Недей се връзва на тия кремчета и обезцветители. Повтарям го сигурно за 100-тен път. Така не премахвате проблема, той си остава видим. Космите са там, дали руси или лилави те се виждат. Забележи на светлина как русите косми си личат. А и съм забелязала, че тия обезцветители или изрусители действат като тор на космите![]()
Напълно съм съгласна с LigLichKa1936, но добавям и премахването им на козметик с кола маска. Също е ефикасно и повече от 6-7 лева (в скъп случай) няма да ти вземат![]()
Аз не съм си правила, за да ти кажа. Предполагам седмица, две, три...
И аз съм горе долу на толко и скоро си ги махнах с кола маска.Нямах много, ама ме дразнеха![]()
Не болеше.
колко време ти държи ефекта, тоест колко време не ти израстваха ?Първоначално написано от Pooky
![]()
![]()
Да ;}Първоначално написано от ana19
Ама колко време не ти ръстат после пак ?Първоначално написано от Sintya
![]()
![]()
Купуваш си едно BIC-че за 50 стотинки и се почваш![]()
![]()
Fuck
The
Universe !!!