.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 24 от общо 24

АНТИДЕПРЕСАНТИ !!!

Според вас помагат ли хапчетата, говоря примерно за антидепресантите ??? Или те не ни позволяват да се борим сами с проблема ???
    Всеки ли на когото му го предпишат, наистина има нужда от тях ?
    Дали наистина можем да се справим без такива хапчета, даже и да си мислим, че имаме малка нужда от тяк !?! Само на тях ли трябва да разчитаме.. ???

Супер фен Аватара на preichetoy
    Град
    София, Люлин
    Помагат! Не ти решават проблемите, разбира се, но те правят по-устойчив. Но въпреки тва, само от теб зависи как ще се справиш.
    mindscan

Нашата психоложка ни идваше на свиждания и каза че са много модерни, но влияят пагубно на човешката психика (душа!)
    Помагат ти да се справиш с депресията, лошото настроение, но те правят и безчувствен, безрадостен, бездушевен.
    Тя го описа : "...дори котката си не можеш да прегърнеш, забравяш да обичаш!"

И аз винаги съм била на мнение че една болна душа е по-добре да поеме по по-трудния път - справяне сама, или разговори с психолог, сеанси, всякакви такива полезни неща, които в крайна сметка са и трудни.. кое по-напред да се реши, пък нали те карат да се обръщаш към миналото.. все гадни неща.. но по-полезни отколкото лесния път на хапчетата, антидепресантите... боклуци пълни!
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Мега фен Аватара на Pliok0019
    Аз съм вземала антидепресанти преди време. Не ми влияеха по някакъв особен начин. Всичко е доста преувеличено. Има и различни видове - по силни, по слаби...Благодарение на тях се чувствах добре, докато бях в труден период. изпитвала съм чувства, но имах спокойствие и добър сън. Нищо не ми е пречило да обичам, например.

Голям фен Аватара на techCandy
    Град
    София
    Антидересантите са омагьосан кръг, пиеш ги и не ти пука, като ги спреш
    депресията се засилва още повече. Намери начин да се справиш сама с проблемите си.

Give me your best shot motherfucker!

Град
    In Your Dreams...
    Цитирай Първоначално написано от preichetoy
    Помагат! Не ти решават проблемите, разбира се, но те правят по-устойчив. Но въпреки тва, само от теб зависи как ще се справиш.
    +1 ... Обаче аз съм пила др хапчета които помогнаха и вс си ме итересува колкото преди и обичам колкото преди. нямаше странични ефекти.
    Обiчам те и 0т таzи Lюбов боLи и вsекi сп0деLен м0мент нi пRибLижава kъм kрая...

Супер фен Аватара на preichetoy
    Град
    София, Люлин
    Цитирай Първоначално написано от Pliok0019
    Аз съм вземала антидепресанти преди време. Не ми влияеха по някакъв особен начин. Всичко е доста преувеличено. Има и различни видове - по силни, по слаби...Благодарение на тях се чувствах добре, докато бях в труден период. изпитвала съм чувства, но имах спокойствие и добър сън. Нищо не ми е пречило да обичам, например.
    Да... +1
    mindscan

attention whores

ае, често можеш и без да взимаш такива глупости да се справиш...

ама така като гледам как всяко заглавие ти е с по 10ина !!!!!!!!!, може и да ти трябват.
    "И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."

Я по-добре кажи каква е причината да прибегнеш до такива лекарства? Училище,любов,семейство?

Цитирай Първоначално написано от ScionOfStorm
    ае, често можеш и без да взимаш такива глупости да се справиш...

ама така като гледам как всяко заглавие ти е с по 10ина !!!!!!!!!, може и да ти трябват.
    хх мерси за остроумното ти изказнаве, без да знаеш причината за тези лекарства !!! :P

Цитирай Първоначално написано от LINKNOT
    Я по-добре кажи каква е причината да прибегнеш до такива лекарства? Училище,любов,семейство?
    Ами лекарството ми е предпинасо от психиатър !!!

Но аз и преди съм пила, но от друг тип и ми помогнаха наистина..Чувствах се по-спокойна !!!

взимай хероин, заеби ги тия...
    we give it all.

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Ели, кво ти има бе мацко?
    Това, че дадено лекарство ти е предписано от психиатър не означава, че на всяка цена трябва да го пиеш.Консултирай се и с друг специалист.
    Не са си шега работа тея неща, пият се с нужда!
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Цитирай Първоначално написано от Seducti0n
    Ели, кво ти има бе мацко?
    Това, че дадено лекарство ти е предписано от психиатър не означава, че на всяка цена трябва да го пиеш.Консултирай се и с друг специалист.
    Не са си шега работа тея неща, пият се с нужда!

Ам понеже тя ми каза, че имам разстройство на настроенията и за това ми ги предписа !!!

Град
    I don`t know where
    Разстройво на настроенията, да приемам ли, че означава рязка промяна в настроението?
    Ако предположенията ми са вярни, има начини да си помогнеш сама, без да се тъпчеш с лекарства.

Разстройво на настроенията, да приемам ли, че означава рязка промяна в настроението?
    Ако предположенията ми са вярни, има начини да си помогнеш сама, без да се тъпчеш с лекарства.
    Да,това означава !!!

Еми имам нужда от повече положителни емоции !!!

Град
    I don`t know where
    Лекарствата няма да ти ги набавят тези положителти емоции, ако ти сама не откриеш начин да ги получиш.
    Усмихвай се, оценявай и се радвай на малките неща от живота, имай по-оптимистичен погед към бъдещето, независомо от това, че да речем ти е кофти настроението в даден момент...
    Всичко опира до теб самата, всичко е в твоята глава!

мацко, както и да ти е името

това всеки пубер го има малко или много. и аз много често си сменям настроенията и това понякога ми влияе кофти, ама чак анти-депресанти? втф..
    "И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."

^ за 20 минути съм имала цяла гама от настроения, моля ти се

освен това, нали знаеш че който и да отиде на психиатър все му измислят диагноза?

психиатрите са pointless...
    само психотерапевтите и психолозите признавам (не знам доколко основателно..)
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Град
    40 Miles from the Sun
    Имам чувството, че хората ( най-вече тинейджърите ) напоследък само си търсят причина, за да се тъпчат с антидепресанти и всяки други такива 'щастливи хапченца'.
    А психиатрите винаги ще те изкарат малко сбъркан, та те самите не са много в ред..

Цитирай Първоначално написано от AFT
    Имам чувството, че хората ( най-вече тинейджърите ) напоследък само си търсят причина, за да се тъпчат с антидепресанти и всяки други такива 'щастливи хапченца'.
    Bull'z eye!

Мила, и аз съм така често. Мисля знаеш.. (макар че ти се лъжеш, че не се меня ;д)

Лекарствата няма да ти ги набавят тези положителти емоции, ако ти сама не откриеш начин да ги получиш.
    Усмихвай се, оценявай и се радвай на малките неща от живота, имай по-оптимистичен погед към бъдещето, независомо от това, че да речем ти е кофти настроението в даден момент...
    Всичко опира до теб самата, всичко е в твоята глава!
    Много си права !!!

Съветът ми е да четеш повече книжки. Те са идеален хармонизатор за душата. Отделяй повече време за себе си и за вътрешното си спокойствие - излизай сама,ако трябва. Слушай музика сред природата,разходи Шаро (ако нямаш такъв,а обичаш животните - набави си). Усмихвай се. Понякога и в най-мъчните моменти усмивката успокоява,от личен опит го казвам. Рисувай! Дай воля на въображението си. Съчини история,прочети я на приятел,публикувай я.
    Дишай дълбоко. Животът е ценен,а ти си късметлийка,че го имаш! Всички сме такива щастливци по дяволите! Живей,защото ти е отредено,живей,защото е прекрасно!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си