.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Тема: Скайп

Hybrid View

Град
    София

Скайп

Здравейте имаше една програма която правеше текста на описанието в скайпа цветен, подчерта и мърдащ та ако някой знае как се казваше тази програма ако може да ми каже.

Благодаря предварително!

Град
    София
    Мерси но ми изникна проблем свалих програмата от няколко места и от всичките места програмата е бъгната става ето така Можете ли да ми помогнете?

Pamela. http://www.pamela-systems.com/

Скайпнастоение е българския бъгнат вариант,който само праща автоматични съобщения на всичките ти абонати.
    А също,на Памелата може да си пишеш някакво съобщение и докато си на отпочиващ или недостъпен,ако някой ти пише,му отговаря с него.

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от elly~
    Pamela. http://www.pamela-systems.com/

Скайпнастоение е българския бъгнат вариант,който само праща автоматични съобщения на всичките ти абонати.
    А също,на Памелата може да си пишеш някакво съобщение и докато си на отпочиващ или недостъпен,ако някой ти пише,му отговаря с него.
    Знам за памелата и не я искам искам скайпстроението но не бъгнато аз преди го имах и не ми даваше проблеми... Въпроса ми е как да оправия този бъг? А мисля че памела не можеше да слага разни неща например по голям цветен шрифт на описанието или греша?

...

значи скайпанстроението си работи но трябва да направиш winа си на бг. За да го направиш свали това ТУК

Ей аз дет съм мързелово същество ви съжалявам!!!
    Толко ли е трудно да напишеш някав текст и да почнеш да го едитваш...кво като не пише с буквички,кое какво е!Нали си има preview
    тц тц тц

ПРИСЪЕДИНИ СЕ!!!ВЛЕЗ В ИСТОРИЯТА!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си