.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 46
    Повече от фен Аватара на VeSna

Липса на менструация след противозачатъчни

Така стана мааааалък гаф - за да си забавя цикъла (сещате се причините) с няколко дни - пиех противозачатъчни (не ми е за 1-ви път да го правя) но малко се поулях (по 3-4 таблетки на ден). Сега 4 ден съм ги спряла, но не ми идва... Секс-а е баз презерватив (не ме е страх, че съм бременна - пази ме и деца от въздуха нестават...) Та въпроса ми е - има ли нещо с което да си предизвикам цикъла?

ПС: От 1 седмица имам ПМС - подуване на стомаха, чувствителни гърди и т.н. , но неможе да ми "пробие"...

Е чакам някакво мнение....

т.7
    krem4et0

edin savet: spri da go pravish

mi utidi na lekar tva ulivane s lekarstva ne e na dobre

inache izschakai prosto moje da t ise zabavq ot hormunalniq disbalans v tqloto ti qsh ubilno ne se pritesnqvai i priqtelqt t ineka te vuzbujda no bez da te zaduvolqvam zvuchi sadistichno no pomaga

Цитирай Първоначално написано от slash_91

inache izschakai prosto moje da t ise zabavq ot hormunalniq disbalans v tqloto ti qsh ubilno ne se pritesnqvai i priqtelqt t ineka te vuzbujda no bez da te zaduvolqvam zvuchi sadistichno no pomaga
    Благодаря за бързя отговор - попринцип съм го правила 5-6 пъти за 4 год. (сподер мен не е често), но и ти да си от 3 седмици на сухо (ако водиш редовен полов живот) и да си с него за 4 дни и после пак 2-3 седмици... За мен не е проблем (неказвам, че за него е), но все пак... По добре от мен нали?

da prava si ne e chesto no himiqta si e himiq vinagi ukazva nqkakvo negativno vliqnie a i vseki chovek e razlichen i da ne zabravqme che vse pak choveshkoto tqlo se adaptira i promenq ot vunshni vliqniq i primerno dnes edin aspirin ti upravq glavobolieto no ute moje daje da go vloshi za tva po- dobre si utidi na lekar za da s isi napulno spokoina

principno vodq redoven polov jivot no i na suho sum bil 2-3 sedmici kofti e znam

samo ne mojah da razbera zashto posle 2-3 sedmici ste na syho
    no vse pak si prava po dobre ot teb ot kolkoto ot nqkoq druga

da prava si ne e chesto no himiqta si e himiq vinagi ukazva nqkakvo negativno vliqnie a i vseki chovek e razlichen i da ne zabravqme che vse pak choveshkoto tqlo se adaptira i promenq ot vunshni vliqniq i primerno dnes edin aspirin ti upravq glavobolieto no ute moje daje da go vloshi za tva po- dobre si utidi na lekar za da s isi napulno spokoina

principno vodq redoven polov jivot no i na suho sum bil 2-3 sedmici kofti e znam

samo ne mojah da razbera zashto posle 2-3 sedmici ste na syho
    no vse pak si prava po dobre ot teb ot kolkoto ot nqkoq druga
    Така се получи, че сега съм студентка на 400 км от него и за момента (1-2 месеца) няма да успее да се премести да живее при мен (малко работа) и се виждаме съответно по 1 седмица - 10 дни в месеца... Тааа затова (не че аз не съм искала, но ако бях само аз с желание щях да се оправя някак)

Град
    On top Drugs of choice: Nicotine Caffeine and Gaming
    Какво си пила за потискане на менструацията?

Цитирай Първоначално написано от Schneeflocke
    Какво си пила за потискане на менструацията?
    Противозачатъчни обикновенни (нз какви бяха за 4-5 лв там блистер) има ли значение каъв вид са?

Град
    Цитирай Първоначално написано от VeSna
    Противозачатъчни обикновенни (нз какви бяха за 4-5 лв там блистер) има ли значение каъв вид са?
    Не се прави така. Говори с гинеколог за Оргаметрил - това най-често се препоръчва за задържане на менструацията. Второ, сега можеш само да чакаш да ти дойде, което и ще стане, когато тялото ти се съвземе. Има лекарства за предизвикване на менструация, но те се използват в други ситуации (не ти е идвало с месеци, искаш да ти дойде по-рано заради почивка). Ако ми кажеш какво си пила, ще го проверя и ще ти кажа, дали е време да идеш на лекар.

mojebi az sum edinstveniq muj koito moje da kaje tova no shtom trqbva shte se chaka ne si zaslujava riska a za men hormuinalni lekarstva s ie golqm risk nezavisimo ot tva oeto kazvat "lekarite" i "farmacevtite" a pritelqt ti bi mogul da se nauchi i da chaka

Не се прави така. Говори с гинеколог за Оргаметрил - това най-често се препоръчва за задържане на менструацията. Второ, сега можеш само да чакаш да ти дойде, което и ще стане, когато тялото ти се съвземе. Има лекарства за предизвикване на менструация, но те се използват в други ситуации (не ти е идвало с месеци, искаш да ти дойде по-рано заради почивка). Ако ми кажеш какво си пила, ще го проверя и ще ти кажа, дали е време да идеш на лекар.
    RIGEVIDON някаква синя опаковка ако не се лъжа... А това другото попринцип по-добре ли е да се ползва? (Чисто любопитство - както казах правила съм го 5-6 пъти за 4 години, немисля че скоро пак ще го правя...)

mojebi az sum edinstveniq muj koito moje da kaje tova no shtom trqbva shte se chaka ne si zaslujava riska a za men hormuinalni lekarstva s ie golqm risk nezavisimo ot tva oeto kazvat "lekarite" i "farmacevtite" a pritelqt ti bi mogul da se nauchi i da chaka
    Tой ми е забранил да ги пия (по-рано сме говорили) и незнаеше, че пия в случея (нередовен цикъл - няма как да се усети...) - сама съм си виновна, поемем си вината... И, пич, евала ти... Рядко сте такива (повечето дори не са сериозни, камо ли да мислят за момичето...)

Град
    За съжаление не открих листовка на това лекарство. Погледни в упътването колко дена след спиране на хапчето се очаква да ти дойде. Ако са минали повече от 3 дена след изтичане на срока, иди на лекар. Оргаметрил не е противозачатъчно и, поне в това отношение, е по-добро. Споменах го, защото моят гинеколог, който ми е доста близък, ми го препоръча за такива случаи. Но и то се изписва от лекар и се пие по предписание. Следващия път иди на гинеколог.

blagodarq

za men momichetata sa krehki sashtestva za koito nie momchatata trqbva da se grijim i da pazim

evala i na teb che vse pak mislish za nego
    evala i na nego che t ie zabranil da gi piesh :P

damo vschko da e nared s teb i skoro da doide da jiveete zaedno

Мацка, а нещо за ТRI-REGOL можеш ли да ми кажеш? Чудя се и аз едно от 2-те беше... Овца съм си - знам

Град
    Три думи: Марш на гинеколог! Така или иначе, би трябвало вече да ти е дошло. Каквото и да си пила...

Re: Малко помощ (по възможност женска)

Така стана мааааалък гаф - за да си забавя цикъла (сещате се причините) с няколко дни - пиех противозачатъчни (не ми е за 1-ви път да го правя) но малко се поулях (по 3-4 таблетки на ден). Сега 4 ден съм ги спряла, но не ми идва... Секс-а е баз презерватив (не ме е страх, че съм бременна - пази ме и деца от въздуха нестават...) Та въпроса ми е - има ли нещо с което да си предизвикам цикъла?

ПС: От 1 седмица имам ПМС - подуване на стомаха, чувствителни гърди и т.н. , но неможе да ми "пробие"...

Е чакам някакво мнение....
    ох тъпо си го направила, сми има строги правила за това как се приемат ... незнам не ми се е случвало, дано да не си направила нещо.

Няма как да го предизвикаш, просто чакай.

Мега фен
    Град
    SF
    Вредно е това, което го правиш. Поне като ще пиеш противоза4атъ4ни, пий си ги редовно и по схемата.
    Ина4е не знам какво можеш да направиш, 4е да ти дойде, освен да го 4акаш

Робинята на Quench

Голям фен
    Детенце , тялото и хормоните ти не са играчки.
    Don't worry, be happy!

Цитирай Първоначално написано от Bubbly
    Абеее уж не съм дете, ама децки постъпих, заслужени критики - поемем си вината... Знам, че не са играчка (залапена съм по биологията и организмите и имам доста голяма представа какво съм направила...) Така, че навеждам си главата и си признавам - ВИНОВНА СЪМ...

Цитирай Първоначално написано от Bubbly
    Абеее уж не съм дете, ама децки постъпих, заслужени критики - поемем си вината... Знам, че не са играчка (залапена съм по биологията и организмите и имам доста голяма представа какво съм направила...) Така, че навеждам си главата и си признавам - ВИНОВНА СЪМ...
    мила, най-добре не пий нищо повече, тялото ти е стреснато и без това... изчакай, пък то ще си дойде :] щом имаш ПМС няма страшно, просто изчакай айде успех

Та въпроса ми е - има ли нещо с което да си предизвикам цикъла?

Ритай се в главата докато изтръпнеш

Град
    Препоръчвам ти да си направиш тест за бременност, ако още не ти е дошло.

Препоръчвам ти да си направиш тест за бременност, ако още не ти е дошло.
    Споко - нещата си дойдоха на мястото (т.е. дойде ми - не съм бременна, не че беше проблем но все пак...) благодаря за мненията на всички!!!

продават презервативи в аптеките вазползвайте се-))няма да имаш подобни проблеми...-

Благодаря за бързя отговор - попринцип съм го правила 5-6 пъти за 4 год. (сподер мен не е често), но и ти да си от 3 седмици на сухо (ако водиш редовен полов живот) и да си с него за 4 дни и после пак 2-3 седмици... За мен не е проблем (неказвам, че за него е), но все пак... По добре от мен нали?

Цитирай Първоначално написано от palavka89
    продават презервативи в аптеките вазползвайте се-))няма да имаш подобни проблеми...-

ЧЕТИ ТЕМИТЕ !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си