- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- може ли да са хване spin от така наречените шпaкли
може ли да са хване spin от така наречените шпaкли
za nezna6ti imam predivd kato lije6 nqkoq po pi4eto
Естествено, че можеш да хванеш, ако тя е заразена! Същото е и със свирката. За кво праите глупости без да сте информирани...... еби му майката!
--------------
And why every hood nigga feed off evil?
Answer my question before this bullet leave this Desert Eagle!
Може.
Ако имаш ранички в устата, разкървавен венец и т.н.
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
И без раничка може. В устата има лигавици.Първоначално написано от MakeMeLaugh
ПП: CanyH, къртиш плочки и лепиш мивки!![]()
ta ne razbrah edno mennie 4e moje drugo 4e ne moje
Не знаех, че вагината отделя слюнка. Мерси за точната и вярна информация.Първоначално написано от MegabytE
ПП: Естествено, че може.
Davam ti primer bre, glava. Tolko li ne vdevash?!Първоначално написано от Schneeflocke
Kak shte hvanesh spin ot lizane, osven ako nqmash rana na ezika ili vaginata?!
Bi li mi obqsnila, zashtoto ne vdevam?!
ee ne moje ili moje
Ne moje, vse edno da hvanesh spin ako piesh ot chashata na spinozen, na koqto ima negova slunka.Първоначално написано от zevsa
Има и по-възпитани начини да попиташ от този. Така, вирусът HIV се съдържа в кръвта, спремата, вагиналния секрет, предеякулационната течност и кърмата. Заразяваш се със СПИН, когато някоя от изброените течности попадне върху ректална, генитална или устна mucosa(на прост български - лигавица). Това обяснява защо при кунилингус и фелацио съществува риск от заразяване. Ако имаш други въпроси, ще се радвам да ти помогна.Първоначално написано от MegabytE
EDIT: Ще ми обясниш ли най-после връзката между вагината и слюнката, че все още не "вдявам"?
ПП: Надявам се това най-после да внесе малко светлинка в тунела.
Бе айде айде, по-добре така, отоклокто да питат "лизах я, са сме болни и двамата, кво да правим?", нали...Първоначално написано от CanyH
да са живи здрави и със гравапи езици, да се забавляват децата, докато не измрат от нещо, за което са забравили да питат във форум...
боже...![]()
![]()
Schneeflocke
MERSI ZA INFORMACIQTA
Edinsvenoto, koeto shte kaja e, che v momenta s kolegite(okolo men) se pomlqhme ot smqh.Първоначално написано от Schneeflocke
![]()
Защо?Първоначално написано от MegabytE
От любопитство: Ти какво образование имаш?
ПП: zevsa, за мен е удоволствие.
EDIT: Още си чакам обяснението за вагината и слюнката....
Явно не прави разлика между устните
Батко си тъп си, земи млъкни вече.
--------------
And why every hood nigga feed off evil?
Answer my question before this bullet leave this Desert Eagle!
Копеле,ебаси колко си тъп.Първоначално написано от NeNoRMaLNiKa
Play hard,go PRO!
da se smeq li da placha li....Първоначално написано от Schneeflocke
![]()
Не позволявай на хората да стоят близо до теб, за да не чувстваш липса, когато започнат да си тръгват един по един ...