здравейте.искам да ви попитам нещо,защото няма кой друг...от много време баща ми има проблем,който пречи на всички у нас.пие всяка вечер и винаги си намира повод да обвини майка ми в нещо,за което той е виновен.постоянно се карат,псуват се,какво ли не и направо не знам какво да правя.гледам майка ми всяка вечер плаче и направо се съсипвам като ги слушам как се обиждат.той даже наскоро пак почна да я удря.направо не знам какво да правя.на 15 съм и няма какво да сторя. майка ми все ми отговаря"ами той сега е пиян.сутринта ще му мине."направо избеснявам като ми го каже тва Mad .още откакто бях малка ме е удрял както и майка ми.направо не го понасям,защото избива комплексите си върху нас.постоянно ни тормози.иначе като е трезвен и уж нищо му няма,но като се натряска и става направо непоносим.мн пъти съм мислила какво да правя,но нямам изход.майка ми не се навива да прави каквото и да било,защото я е страх.просто не знам...моля ви дайте мнение някакво или съвет,защото ми писна от това положение.ако можех бих го убила честно