zdraveite sujalqvam za latinicata no mng iskam da izkaja mnenieto si a nqmam vreme da pisha na kirilica..taka iskam da kaja che super gadno se chuvstvam i mi e mng jal za bednite stari hora..vednuj otivam v magazina i pred men edin dqdka mng dobrichuk izglejdashe i toi popita kolko struva 1 qice i prodavachkata otgovori 18 stotinki toi si otvori shepata i zapochna da broi drebni stotinki i kaza dobre i izleze tujen az prosto ne mojah da izdurjda na gledkata i mi se nasulziha ochite.. super gadno se pochuvstvah..kogato si hodq na selo gledam razni stari hora tolkova slabi ot glad che ne mogat da hodqt veche i ne moga da im pomogna dokato pisha v momenta daje podsmurcham..mng mi e gadnooo i neznam kak da im pomogna iskam no nz kak..molq vi ako ima takiwa kato men da mi kajat kak postupvat v dadeni situacii ili ako iskate da napravim neshto kato fond i da saberem pari i da gi nahranim..malko tupo zvuchi no shte mi se napulni dushata ako vidq edin star i bezpomoshten chovek sit i blagodaren..molq davaite idei prosto s kakwo daje i malko neshtod a pomogna na gladnite stari hora zashtoto gledkite koito me zaobikalqt naposleduk prosto me srivat otvutre..