.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 34
    Голям фен

Да го направя ли?

аз съм на 15,приятелят ми на 19 и сме заедно от година и половина почти.Когато се хванахме му казах че съм девствена и че ще ми трябва време докато се почуствам готова.Той ми каза,че ще ме чака колкото искам и не бърза защото и той е девствен.Вече половин година се замислям дали искам да го направя и до скоро много ме беше страх,но сега вече съм по-спокойна.от доста време той започна постоянно да ми намеква,и с думите и с действията си,че го иска и аз нзм кво да правя щот и аз го искам (имам му огромно доверие и искам той да ми е първият) но пък си мисля че още съм малка.Свикнала съм да споделям всичко с мама,а нзм как ще реагира ако и кажа че искам да спя с него.Тя го познава и много го харесва,има му доверие,но все пак не мисля,че ще е много щастлива от факта,че искам да загубя девственоста си на 15.Но пък той вече достатъчно ме чака и се чувствам малко или много виновна.Снощи пак си говорихме затова и той каза,че година и половина ме е чакал и ще ме чака още колкото искам.Мислила съм си за орална любов-така хем той ще е задоволен,хем аз ще си остана девствена докато вече нищо не ме спира.Според вас да постъпя ли така?

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Година и половина без орална дори?Е това е наказние за момчето.Личи си, че те обича и че не е с теб само заради това, така че поне това удоволствие му позволи.А то от това ще се стигне и до другото

Град
    On top Drugs of choice: Nicotine Caffeine and Gaming
    Говори с майка си, разбери какво мисля тя по въпроса. На никой друг не му пука за теб толкова, колкото на нея. А оралната любов е хубаво нещо. Но първо си направете по един тест за STD.

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    ami ako tolkova mnogo te e 4akal, zna4i durgi na teb mnooogo/na 19 e vse pak/ i ako ti naistina go iska6==>>deistvai

според мен ще е по-добре да има любовна игра поне докато станеш на 16, така хем той ще е задоволен и ти няма да изгубиш девствеността си

Град
    Перник
    Ти даже още на първата година е трябвало да му пуснеш.Не го изпускай!
    Never let the fear of striking out keep you from playing the game

Много прилича на моето положение . Мога да ти дам 1 съвет - първо добре помисли дали го искаш и дали наистина си готова , за да не не ти е гадно после и да съжаляваш като мен .

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от Ssilveto0
    Много прилича на моето положение . Мога да ти дам 1 съвет - първо добре помисли дали го искаш и дали наистина си готова , за да не не ти е гадно после и да съжаляваш като мен .
    мм да прочетох темата ти и наистина много съжалявам че се е получило така
    охх нзм май ще направя това последното което казах,защото има време за мен,но наистина постъпвам егоистично към него.

Направи го !

Бахх маааааааааааму година и половина дори без орална любов ебах мааму и те чака мии момиче вземи го направи според мене кво да ти кажа и вие да не сте открили некъв нов наркотик за потискане на желанието някък немога да си го представя...
    Когато искаш да постигнеш нещо, не трябва да бързаш просто
    НЕ ТРЯБВА да спираш ...!!!

Ако те обича толкова много,може да чака докато ти си готова. Ако си сигурна в себе си давай!!!
    МаLkЪъЪ сЪм...щЕ пОрАsНа...сLaDkЪъЪ сЪм...ИзЯж Ме...DiVa СъМ...уКрОтИ ме...LeKуУу пИч...Ще сЕ оПарИш... = ]

Мега фен Аватара на teenems
    Цитирай Първоначално написано от sladurankata1396
    Ако те обича толкова много,може да чака докато ти си готова. Ако си сигурна в себе си давай!!!

давай,праи квот щеш
    JUDGE ME
    & i'll prove you wrong.

давай, че пича няма да те чака вечно
    Nqkoi hora ne se razvivat v pravilnata posoka :C :/

Мега фен Аватара на x3eme
    Град
    там някъде в далечината....
    oralnata lubov ne moje da zamesti sexa v nikakuv slu4ai.a 6tom ste zaedno ot godina i polovina i ti e kazal 4e 6e te 4aka kolkoto e ne obhodimo zna4i durji stra6no mnogo na teb i te obi4a istinski.pove4eto mom4eta ne biha 4akali i godina.ne go izpuskai momi4e.drug go zdravo toq pi4 i kogato se po4ustva6 gotova go napravi sus nego

Голям фен
    хм .. много ме самнява на 19 девствен ... и да не е излязал от правия път ... да стой година и половина а чака 15 годишната си приятелка да бъде " готова " странно ми звучи ... поздравления за това , че си на 15 и още си девствена ... трябва да се гордееш с това ...
    по темата : не го прави защото той го иска ... , а защото ти го искаш прочете какво е станало със Ssilveto0 сама си прецени

Супер фен Аватара на pandelka
    Град
    Там ,където никой няма да ме намерии (:
    Цитирай Първоначално написано от DevilWish
    Година и половина без орална дори?Е това е наказние за момчето.Личи си, че те обича и че не е с теб само заради това, така че поне това удоволствие му позволи.А то от това ще се стигне и до другото
    +1 .
    Не искам този момент някога да свърши,
    където всичко е нищо без теб ( hh ) ..

mi toi moje da neq 4akal da e spal s dr vie kvo si mislite tq kato nemoje da my go dade toi si namira ma hodat sujelqvam se pak popitai go prez tazi godina i polovina dali go e pravil s dryga 4e me sumnqva
    малка съм като малките нещта които правят живота ти хував

Цитирай Първоначално написано от DevilWish
    Година и половина без орална дори?Е това е наказние за момчето.Личи си, че те обича и че не е с теб само заради това, така че поне това удоволствие му позволи.А то от това ще се стигне и до другото ;)
    te sa na 15 ve lek sigorno si igraqt sus kukli bili sa na 13 sigorno akto sa trugnali no ina4e vij sega ti si mislila po tova neshto po temata i si izmislila variant sus oralna lubov ako iksash oshte malko da zapazsish destvenostasi po dobre sus oralna da mu vrutnesh i ve4e kato si gotova kum 2 vaza
    Никога не спори с тъпак,хората може да не забележат разликата

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от gotinkatamacka
    mi toi moje da neq 4akal da e spal s dr vie kvo si mislite tq kato nemoje da my go dade toi si namira ma hodat sujelqvam se pak popitai go prez tazi godina i polovina dali go e pravil s dryga 4e me sumnqva
    абе аз вече казах че му вярвам а вие както искате

Голям фен
    а между другото ГО НАПРАВИХ преди малко и съм страшно щастлива

Град
    Цитирай Първоначално написано от n3ri7ka
    а между другото ГО НАПРАВИХ преди малко и съм страшно щастлива
    i kak be6e

Голям фен
    амиии нормарно беше предполагам
    ааа само да уточня-праих му орална,а не секс
    таааа за мен нищо не мога да кажа,но на него му беше много яко.
    и (както си предполагах) няколко пъти ми каза:ако не искаш и не ти е приятно да го правиш недей,ноо аз го исках наистина.
    и от няколко дни бяхме в малко лоши отношения и може би от 2-3 седмици не ми беше казвал ОБИЧАМ ТЕ,ии одеве като свърши ми го каза и то по особено странен (в добрия смисъл) начин (и някой сигурно пак ще каже че ми го е казал ей така без да го чувства,но аз пък ще ви кажа че за година и половина ако не друго поне знам кога е искрен )

Град
    и (както си предполагах) няколко пъти ми каза:ако не искаш и не ти е приятно да го правиш недей,ноо аз го исках наистина.
    и от няколко дни бяхме в малко лоши отношения и може би от 2-3 седмици не ми беше казвал ОБИЧАМ ТЕ,ии одеве като свърши ми го каза и то по особено странен (в добрия смисъл) начин (и някой сигурно пак ще каже че ми го е казал ей така без да го чувства,но аз пък ще ви кажа че за година и половина ако не друго поне знам кога е искрен )
    az si pomislih 4e sex ste pravili

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от x3eme
    az si pomislih 4e sex ste pravili
    ами то не се знае следващия път кво ще стане
    но ще се опитам да се въздържа-има време за всичко

Град
    ti si znae6 nai dobre no 6tom ne si gotova ne burzai

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си