- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Какво сънувахте за последно?
Какво беше последното нещо,което сънувахте.Аз сънувах,че искат да ме изнасилят вчера вечерта.
.... аз бях .... извинявай...
просто неможах да се сдържа![]()
Почти никога не преглеждам същата тема 2 пъти!
За въпроси - ЛС
---------------------------------------------------
Сънувах че съм на морето![]()
![]()
Аз пък сънувах,че всички Камачки(Каманяците) свирим песента ни Пънко Нема Умре в един гараж...И тъкмо привършвахме и щяхме да ходим да караме скейт,но...Се събудих...
London Tipton
nqmam spomen... mai be6e ne6to s gadjeto ama ne si spomnqm kvo be6eina4e pomna 1 drug sun samo 4e be6e otdavna... bqhme s gadjeto nqkade... nqmam spomen kade... tq si porqza kruka i v sledva6tiq moment ve4e bqhme v mazeto na izostavena bolnica kato izvadena ot filmi na ujasite, tq leje6e na edin krevat, ranata se be6e vuspalila mnogo i polojenieto be6e mn tejko... a, zabravih da spomena i 4e edin pluh se razhojda6e po 1 truba to4no nad legloto i
awe mn zabaven sun si be6e
ama togava qko se bqh spekul i ne znaeh ko da prava... da ostana s neq ili da hoda za pomo6t... ama predi da izmisla ko da prava i da razbera kraq na sunq tupata alarma zvunna
ina4e redovno si sunuvam kak sme v nas ama teq suni6ta ne sa interesni...
setih se o6te 1 sun... bqhme v parka 1 kamara metali i se bqhme narqzali kato kopeleta i cqlata banda trugna da se iznasq na nqkade i az sled tqh ama vuob6te ne bqh zabelqzal 4e priqtelkata mi q nqma, no puk se setih 4e bqh zabravil ne6to i se vurnah da go zema tam kadeto bqhme i vidqh gadjeto mi i o6te nekav da se natiskat mn grubo na polqnata, toi kakto si be6e legnal po grub tq go be6e vuzsednala i se celuvaha dosta strasno... e, ne me vidqha i pi4a si izqde mn mo6ten 6ut s kubinkata v liceto i posle produljih da si go ritam ama pak me subudi alarmata i ne mojah da go naritam kato horata![]()
Велик сън ще да е бил!Първоначално написано от Your Nightmare
![]()
А аз сънувах няк'ви простоии-жаби ме отвлякоха и ме затвориха в едно мазе...![]()
Сънувах "днес".
Да видим дали ще се сбъдне.![]()
Сънувах,че режа един човек![]()
Ровя се из вътрешностите му...
Беше прекрасно![]()
Walk go home boy...
Последното,което си спомням беше съня тази сутрин.Беше кратък защото заспах към 5 без нещо сутринта,а трябваше да ставам рано за училище.Сънувах,че е понеделник-17.12.2007 и имаме гости у нас(както и ще е),а после се събудих.
4е госпожите по математика и история са ми лели и идват на гости у нас![]()
Беше прекрасно.![]()
Преееееекрасноооооооооооо ооооооо. =D>
за тая нощ два пъти сънувах - първо един хубав и после един кошмар, не ги помня много в детайли, за единия беше че съм в някаква тропична страна с някакъв красив мъж, който е луд по мен, във втория бягах от някаква дето искаше да ме убие.
SMILE FOR ME NOW
Последното нещо, което си спомням, щото със сигурност след тва съм сънувала още подобни историйки.. : Седя в коридора на етажа, тва в училище и гледам през прозореца. Усещам, че някой минава покрай мене обръщам се, няква фигура цялата в черно.. Почвам да викам по име, фигурата се обърна. Тва се оказа един приятел и аз му се хвърлих на врата.. Тоя сън не беше лош, като знам кви брутални простотии съм сънувала..
You are broken, I can fix you...
sno6ti sanyvah 4e na rojdenniq mi den(8-mi juni) ba6ta mi mi kypyva hamar h4.toi o6te nqma takav napraven no ni6to do togava ima o6te 7 meseca 6te go napravqt
![]()
че съм на плажа...
In life, unlike chess, the game continues after checkmate.
Pedi nqkolko dni be6e posledniq mi san koito vsa6nots e nai neveroqtniq do sega![]()
![]()
![]()
Sedqhme si s moqta priqtelka bqhme se pregarnali i si se cunkahme prosto nezabravim san![]()
![]()
![]()
![]()
-Icko-
и аз последно сънувах че се целувам с едно момче от класа
беше мн якоо :P
s@m0 s@s edn@ celuvk@ m0g@ @z d@ te p0b@rk@m,s@mo s edin p0gled mislite ti 6te 0b@rk@m,s@m0 edn@ n06t i 6te te p0dludq.Pred4ustv@6 li t0v@ k0et0 6te ti pri4ini@...
Сънувах,че връхлетява цунами / незнам откъде се взе/ и аз бягах,ама то въпреки всичко не ме заля просто стоеше зад мен и аз бягах
![]()
![]()
![]()
Истински приятел е този,който знае мелодията на сърцето ти,и ще ти я изцвири,ако си я забравил!
Сънувах някъв сън без грам смисъл в него:
Клауд от Final Fantasy VІІ Advent Children се хвърля в някъв тунел и Тифа му вика да не се хвърля,щото тунела не е довършен.И той обаче не я чува и стига до края на тунела и казва:
-По дяволите!Имам само 1 брат!Ко ще прая ся?
И някво малко го измъква от тунела и го завежда при други малки и те почват да крещят:
-Дайсуке-хан!Дайсуке-хан!(вокала на Maximum the hormone)
и Клауд отваря death note bg fan forum-а и почва да им чете фен фикшъни...![]()
![]()
Сънувах, че съм ужасно възбудена и правя секс, но лицето на момчето не се виждаше![]()
ми първо сънувах любимото ми момче, как го виждам, той минава покрай мен усмихва ми се и отминава. След малко се връща и казва че е влюбен в мен и ще направи всичко да бъдем заедно, целува ме и ме прегръща силно, с думите "ОБИЧАМ ТЕ, ЗАЙЧЕ"![]()
![]()
, НЕВЕРОЯТНО БЕШЕ!!!
Втория ми сън беше че се бия с една от обижателките на това момче от първия сън! Скубахме се, хапехме се, крещяхме и накрая аз я набих така че тя избяга и идва той, прегръща ме и пита какво ми е сторила че да ходи да я трепе!
, направо жестоко, как мога да ги сънувам такива готини сънища!
![]()
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
Баща ми ме наръга около 15 пъти с 1 пергел...
dance
mi az sanuvah 4e edna fr hodi s brat mi tapi4ko![]()
![]()
ЩаСтИеТо ПрИ мЕн ДоЛетЯ с БуТиЛкА вОдКа В рЪкА.ВчЕрА бяХ пРиМеРнО дЕтЕ,пИеХ сОк ВмЕсТо ПиТиЕ,аЛа ДнЕс Ми ПиСнА оТ тОвА-жИвОтА сВоЙ щЕ пРоМеНя!По КлУбоВе Ще Си ВиСя,Ще БъДа ГаДнА кУчКа БеЗ дУшА!
Хах,сега ще се изцепя яко и няма да ме разберете много,много,ама айде.![]()
Та...има нощи,в които,просто сънувам песни.Спя и песента ми звучи в главата,а аз се виждам,че спя и продължавам да се наслаждавам на песента.Пф,малко е трудно за разбиране.Тази нощ сънувах,че слушам Children of bodom-Punch me I bleed.![]()