.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 33 от общо 33
    Цитирай Първоначално написано от BulgariaZaBulgarite
    Цитирай Първоначално написано от kristo
    Мога да бъда съпричастен към Гърция за нещо само когато ни върнат заграбените български територии в Егейска Македония и Западна Тракия...
    Кристо, Гърците никога не ще върнат несправедливо заграбениете изконни български земи. Също така българите в Егейска Македония отдавна са асимилирани, и може би малцина са останали с българско самосъзнание. Пък тези, които заявяват, че са българи държавния апарат ги репресира.
    Иначе съм съгласен с теб от предишни твои постове, където заяви, че Гърция винаги е била враг на България и е унищовала всичко българско.
    Благодарение на гърците + братята им сърби, които използваха всякакви средства за денационализация на Македония, и унищожаваха всичко българско, днес македонска "нация" съществува.
    Аз съм съвсем наясно че гърците са крайни националисти и шовинисти, уви за разлика от нас и си защитават "националния интерес", независимо дали се отнася за заграбени чужди територии като нашите или за изконно гръцки територии. Що се отнася до българите в Беломорието, напротив, официални данни отпреди 4-5 години показват, че там и в Западна Тракия има над 500 000 българи. Сега колко от тях са останали с българско национално самосъзнание след жестокия терор и репресии, не знам, няма и как да се разбере, защото Гърция, както и държавниците в Македония никога няма да позволят на българите свободно да се самоопределят като такива. Но все пак наскоро един гръцки министър-председател призна съществуването на българско малцинство в северна Гърция (по-точно казано южна България). Проблема обаче е най-вече в нашите държавници, които от едно 60-65 години са оставили тези наши сънародници на произвола на гръцко-сръбския варварски шовинизъм и антибългаризъм...

според теб кога ще стане това и по-важното - как?
    Е, при това положение не виждам защо и по какви причини да бъда съпричастен за нещо към Гърция? Една държава, която е донесла толкова много злини на България, ти ме караш да я подкрепям едва ли не, определено не съм съгласен.

Супер фен Аватара на raduna
    Град
    ТУК
    Искам да видя и в България бунтуващи се хора, но не на маса на по ракия...
    А с гърците изобщо не съм съпричастна, никога не са ни обичали и само мръсотии са правили, да не говорим за тоталния геноцид над българското малцинство там в бившите ни територии

Абе я стига... тези протести там са на ЛЕВИТЕ, повтарям ЛЕВИТЕ(зли) престъпници и убийци!!!
    Същите червени боклуци, които ни докараха до нашето положение в момента!!
    С удоволствие бих се присъединил към гръцката полиция да бия анархо-комунисти!!!

"Evil is powerless, if the good are unafraid."
    - Ronald Reagan, 1981

Цитирай Първоначално написано от raduna
    Искам да видя и в България бунтуващи се хора, но не на маса на по ракия...
    А с гърците изобщо не съм съпричастна, никога не са ни обичали и само мръсотии са правили, да не говорим за тоталния геноцид над българското малцинство там в бившите ни територии
    Абсолютно точен коментар, подкрепям изцяло написаното от теб \/

Мега фен Аватара на Rofl4e
    За Гърция мога да ви говоря много.. там нито училищата нито градините нито университетите са като нашите,предполагам доста съфорумници са излизали извън страната!
    Не мисля че има за какво да протестират те защото всичко им е предоставено ноо това си е тяхно решение и щом са решили че трябва да е така нека е така!

Нещо много идеализирано я виждаш тази Гърция май? Щото и аз съм ходил доста пъти там откакто влязохме в ЕС и определено не смятам, че са кой знае колко пред нас с изключение на стандарта на живот, само там са с пъти по-добре. Иначе в другите отношения не мисля, че са нещо особено, имат си мръсотия и те по улиците, и други кусури си имат и са мноого назад в сравнение със Запада. А имам и познати, които учат и работят там- на същото мнение са- заплащането определено е по-добро от нашето, но оттам насетне са малко по-добре и нищо повече.
    Така че определено имат за какво да протестират, това със сигурност. Щом във Франция и Германия има протести, какво да говорим за Гърция, която е много назад в сравнение с тях?

Цитирай Първоначално написано от MaLyKoLiU
    Извинявай, не ти прочетох целия пост защото ме домързя...
    С бунтове и т.н. нямах предвид да ги притиснем да си вършат работата... то е ясно, че няма да си я вършат каквото и да направим. Особено за това време което им остава да са във властта ~6 месеца...
    За атака няма да говоря... Волен вярно може и да направи нещо, но според мен болни мозъци като него не ни трябват във властта... Та той е по-гладен и от Борисов, което е още по-зле...
    Ако тръгнем да им търсим кусурите на всички, то няма да остане за кой да се гласува...
    Точно, вие пък да не мислите че в Европата не се краде? Те и те крадат ама поне правят нещо че да не дразни...

Единственото решение в момента е стратокрацията.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си