- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Да правя ли секс с някого, когото не обичам????
Значи.... Едно момче, което е влюбено в мен ми предложи да правим секс. Привлича ме и то много, но не го обичам. Дайте съвети... и без лиготии плс
Why does it have to be so verry fuckin' difficult?!
щом не го обичаш,недей!после ще съжаляваш до живот!
16, да, за първи път![]()
Ако си девствена, все ми се струва,4е да правиш секс с 4овек, когото не оби4аш, не е най-добрата идея. Но всеки си има мнение.
Ако няма да ти е за пръв път и го искате и двамата, не виждам нищо лошо - все пак си имаш нужди![]()
![]()
Робинята на Quench
Мойто мнение е - НЕ!!!
Писна ми, а мисля че и не само на мене, момичетата точно като тебе после да задават глупави въпроси както дори и в момента в 1 съседна тема...
Ама се пак си е твоя живот... Прави каквото искаш с него![]()
Ем само не ми се карайтезатова питам - да ми кажете мнение
![]()
Първоначално написано от bonbon4e_to
ponqkoga sexa s daden partnior e vsi4ko,koeto moje da se slu4i mejdu vas,vuv jivota na VSQKA jena se slu4va pone edna 4isto eskualan vruzka,ne 4e nqma 4uvstva-ima trupka i neobuzdano privli4ane,no lubov????edva li.
po temata:izklu4vam gorniq primer,koito dadoh,za6toto momi4e na 16 ne opredelqm kato jena.Mila,ako ne be6e devstvena i be6e malko po-golqma 6tqh da ti kaja,4e nqma ni6to lo6o v namereniata ti-ako estestveno izpitva6 nqkakvo privli4ane kum nego-za6to puk ne.No ti si devstvena i ne mislq,4e 1viq ti put trqbva da bude s edno mom4e "za sporta",po-dobre da bude s nqkoi,koito naistina e dokosnal surceto ti![]()
I'm a machine,fueled by music!
Tiesto-my God!
http://i.data.bg/08/06/29/1027988.jpg
http://i.data.bg/08/10/25/1213075.jpg
за първи път с човек когото не обичаш...моят отговор е твърдо-НЕ!!Ето и причините:девственоста да ти е отнета от човек когото я пак го видиш в кревата си я не..второ не го обичаш,трето ако правиш секс с всеки когото те помоли нз до къде ще я докараш..Но все пак всеки с мнението и решенията си прави каквото знаеш,но помисли доста преди да вземеш решение..
Ааа и другото..не се поддаваи на това което ние тук ти казваме..нуждаеш се от съвет даваме ти го,но ти преценяваш кое е най-добре за теб![]()
Ne me interesywa kakwa sum w o4ite na horata ;]
Първоначално написано от sladky2008
![]()
![]()
ти си некъв уникат бе
![]()
![]()
Think.Believe.Dream.DARE[!!!]
Щом те привлича, какъв е проблема? Далеч съм от мисълта, че секса винаги върви ръка за ръка с чувствата.
A day without sunshine is like you know...night
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=39415 !!!
Лично мнение, че ако те привлича няма лошо, прави. Не е задължително да обичаш някой за да има хубав секс.
Лошото е , че точно първият път и ще го запомниш, но пък защо трябва да е като *тъпака, който не обичах* а не като просто *момчето, което ме привличаше*?![]()
Ако е само защото ти е предложил... по-добре недей.![]()
Ако те привлича защо не? Сефтето се помни за цял живот, но ако е с някого когото си обичал, Аз моето не го помня много и не е голяма загуба, просто не е голяма работа кога ще ти махнат тапата.. Няма значение кой ще е... Стига с тези приказки за принца на бял кон... САМО С ГУМИЧКА!!!
Sometimes I get so weird
I even freak myself out
I laugh myself to sleep
It's my lullaby
Sometimes I drive so fast
Just to feel the danger
I wanna scream
It makes me feel alive
бее доста зависи какъв тип човек си .. ако го направите без да имате връзка само за 1ния път запитаи се дали ще ти е хубаво така да ти е протекъл първия път в смисъл с някои .. еи таи ... да не говорим че аз направих нещо далеч от това кооето ти казваш .. на мен първия ми път беше с момче което не обичах ... ходихме 2 седмици и беше наи глупавото нещо което съм правила .. после разбира се съжалих но сега след 5 месеца съм все със същото момче и разбирам че това е наи хубавото нещо което ми се е случвало .. и да не бях прибързала тои пак щеше да ми е първията просто ако мислиш че после ще съжеляваш според мен не го прави
![]()
Съгласна! Моят първи път беше едно към едно с твоя (потенциален) - 2-3 дни след това съжалявах страшно много, но сега даже се радвам, че така се развиха нещатаПървоначално написано от Lady_AMG
![]()
Според мен не.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!