.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 60

Как да скрия че съм бременна.

Проблема ми е следния:на 17 и съм бременна в 3 трети месец но понеже съм много слаба вече почва да ми личи как мога да го скрия понеже вече доста мой приятелки се заглеждат в корема ми и ми казват че съм напълняла.

все някога ще разберат, не можеш да се криеш вечно родителите ти знаят ли затова? ако не поговори с тях първо

Hold, hold me for a while ... I know this won't last forever ... So hold, hold me tonight
    before the morning takes you away ...

проблема ти е наистина сериозен,но щом си задържала детето,(което според мен е най-правилното) трябва да си осъзнала отговорността с която си се натоварила. Рано или късно ще се разбере че си бременна,така че ако приятелите ти те обичат,то те ще те разберат и дори ще ти помогнат. Ако пък мислиш че не са ти толкова близки, сподели с родителите си. Първо може и да не реагират мн одобрително (има различни родители,а аз нз какви са твойте) но предполагам че в крайна сметка ще те разберат. Успех!

в скоро време нямаш никакъф шанс да г о скриеш особеноо 9 месец

Голям фен Аватара на nia711
    Град
    в последния дъх на всеки умиращ
    защо чак сега се чудиш? не помисли ли по рано? не че те съдя де там вашите знаят ли ? би трябвали да станеш частна ученичка няма как ,естествено ако не те притесняват упреците и нападките на съученици който не одобряват факта ,че си едва 17 год и си запазила детето.Но ако това не ти пречи,поеми отговорността и кажи на приятели те си.Рано или късно ще разберат. успех

Супер фен
    И да криеш, и да не криеш след 6 месеца ще е факт...
    nicolepcd

Град
    In the middle of Nowhere
    Това не можеш да го скриеш...Ващите знаят ли?...А ти помисли ли когато реши да задържиш детедо дали ще можеш да го гледаш?!
    Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..

Мега фен Аватара на Mi6inka
    интересна тема,ама добре че авторката се включва така де... като си решила да го задържиш... защо трябва да го криеш,нещо не ми се връзва...

Град
    On top Drugs of choice: Nicotine Caffeine and Gaming
    Цитирай Първоначално написано от Mi6inka
    интересна тема,ама добре че авторката се включва така де... като си решила да го задържиш... защо трябва да го криеш,нещо не ми се връзва...
    Защото някои училища изключват бременни момичета.

По темата: Има един-единствен начин - да надебелееш навсякъде и хората просто да те мислят за прасе. Тогава няма да им прави впечатление, че коремчето ти расте.

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    По думите ти оставам с впечатлението, че родителите ти не знаят, което ако е вярно си е чист АБСУРД, та мило момиче не се притеснявай за приятелките си - притеснявай се за родителите си, и по специално за тяхната реакция, когато разберат за глупавата ти постъпка.

Град
    40 Miles from the Sun
    На теб ти е проблем как да го скриеш, а мислила ли си как ще се грижиш за бебето?!

Супер фен Аватара на Riot
    тук си нацелила гредата май... живота ти го начука
    Моля ?!

Е как ше скриеш корема? След 6 месеца сигурно ше ни питаш как да скриеш бебето.. Да си мислила! Кажи на ваще и тва е! Една моя позната роди съвсем на скоро, а сега е 11 клас, така че няма нито да си първата, нито поселедната, не се вайкай =D

Аз се чудя дали поне бащата знае...А на приятелките ти им кажи най-добре,няма да сбъркаш!!!

Естествено че и родителите ми и бащата на детето знаят просто не искам да ставам обект на клюки толкова рано

Повече от фен Аватара на lori
    Град
    *-* In The City Of Happiness*-*
    Цитирай Първоначално написано от julinceto
    Естествено че и родителите ми и бащата на детето знаят просто не искам да ставам обект на клюки толкова рано
    Можеш да го скриеш още за около месец, но после...ще си проличи. Затова няма смисъл да го криеш...

You're like an indian summer in the middle of winter, like a hard candy with a surprise center!

sladky2009
    Guest

Re: Как да скрия че съм бременна.

Проблема ми е следния:на 17 и съм бременна в 3 трети месец но понеже съм много слаба вече почва да ми личи как мога да го скрия понеже вече доста мой приятелки се заглеждат в корема ми и ми казват че съм напълняла.
    Ами понеже вече е късно,роди го и го остави в дом..не вярвам да искаш да гледаш някво бебе от сега ужас..на твое място бих го оставила без да се замислям

Цитирай Първоначално написано от sladky2009
    Ами понеже вече е късно,роди го и го остави в дом..не вярвам да искаш да гледаш някво бебе от сега ужас..на твое място бих го оставила без да се замислям
    аз трябва да съм напълно луда да си оставя детето +тва не беше нежелана бременност

Ами не разбирам, щом си желаеш детето, родителите ти знаят, бащата на детето знае..какъв ти е проблема? Щом още от сега си личи, няма как да го прикриеш - широките тениски и пуловерчета са до едно време. Щом искаш бебенцето си няма защо да се срамуваш, а хоратя нямат право да ти се подиграват, а само да се върхищават на смелостта ти
    *◊¤ ...Пърхането на пеперудено крило може да причини тайфун на другия край на света...¤◊*

Цитирай Първоначално написано от Riot
    тук си нацелила гредата май... живота ти го начука
    +

Град
    Асеновград, България
    Разбирам, че вероятно се притесняваш да станеш обект на обсъждане. Реално обаче не трябва да те тревожат чуждите приказки. Защо? Ами това е твоят живот, изборът е твой, бебето е желано, по думите ти. Всичко вече е факт, в един момент той ще стане ясен за всички. Просто се успокой и нека хората разберат, пък да говорят каквото си искат. Ти си живееш своя живот, не техния.
    Няма път към щастието, щастието е пътят.

Мега фен Аватара на Infinity

Цитирай Първоначално написано от sladky2009
    абе човече ти добре ли си?не вждаш ли какви мизерии стават по домовете тя ще си го остави там...ами мислья,че дори бремеността и да не е била планувана и особено желана пак е нямало да си остави детенцето
    Успех,миличка!Възхищавам ти се,че си си задържала бебенцето и не се притеснявай да не ти пука за клюките и тези простотии...ходи със горда вдигната глава има защо!
    To infinity and beyond.

Град
    ~ВаРнА~
    Че направо не си и помисляй да го оставиш!!
    И не обръщай внимание на долните клюкарки

losho losho...

Едно голямо евала за решението ти да задържиш бебето , но не разбирам как може да си искала да забременееш на 17... момиче са ти е времето да ходиш по дискотеки , да излизаш с приятели , ДА УЧИШ , а ти си решила да се задомяваш ... някак си не мога да си го обясня ..
    Хубаво ваще ще ти помагат до някво време , ами после как ще го издържаш тва бебе като няма да можеш да се образоваш както си трябва от това бебе .

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си