- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Коя е най-тъпата фраза,
Направо ма разцепи.![]()
Сега всеки ще започва да си измисля някакви тъпотии, които никога не е чувал, но са смешни и може би не му се иска да ги чуе ...![]()
Не е важно какво говорят зад гърба ти, важно е като се обърнеш всички да мълчат!
Ако визираш конкретно мен, не виждам какво толкова "измислено" има в това...Както и да е никой не ми е длъжен да ми вярва нали така![]()
Чичко_Полицай , не, не визирам теб, но ще видите след малко какво ще стане - пълно с тъпи и измислени фрази ...![]()
Не е важно какво говорят зад гърба ти, важно е като се обърнеш всички да мълчат!
IvOnDa дано не стане така, но все ми е на ума ...![]()
sigyrna li si 4e be6e devstvena
(ne si izmislqm)
свърши ли?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Това което сам си направиш,и Господ не може да ти го причини!!!
"Не можеш без мен" - стой и гледай дали не мога !!!
bebok Пуснато на: Сря Юли 16, 2008 4:46 pm Заглавие:
sigyrna li si 4e be6e devstvena
(ne si izmislqm)
Ауууууууууу ... и при мен имаше нещо такова (приятелят ми много много не верваше, защото нямаше много кръв) естествено после отхвърли тези свои съмнения![]()
Хахах е ти няма ли да споделиш нещо....Първоначално написано от HeartBreakKid
![]()
или само сеир гледаш
![]()
![]()
![]()
To strive, to seek, to find, and not to yield...
Самоубий се да не се чувставме малоценни и жалки плс.
Абе сега немога да се сетя,какви изцепки е имало след бурна нощ...
Но никога няма да забравя (това не е точно по темата,ама долу горе),какво бях казала аз по време на акта "няма ли да свършваш,че искам да си ходя" ,и това го изцепих първият си път...лелел като се сетя![]()
![]()
Виж сега мила, има едно бутонче "цитат" като го натиснеш и цитираш който искаш. Така като копираш поста дразниш.Първоначално написано от mishaaaaa
hm dypeto mi e mokroПървоначално написано от galkata
![]()
obi4kam te beb4eto mi!
bebeT00,beb4eto0o i aanitogb sa edni i sa6ti
Ако свършиш сега ще те убия! (моя изцепка.. аз не бях готова)
az:"pisane kato se ojenim iskam da si napravim bebeto prez iuli , za da se rodi mart mesec i da e oven" TOI: imam liniika i pergel na shkaf4eto ....
![]()
![]()
what
![]()
![]()
tfa be6e dokato iskashe da zaspi.., a na men ne mi se spinkashe
![]()
tq: Ako oshte vednyj go vkarash celiq shte butna mazilkata na stenata...
"отивай си на леглото и ме остави да спя".
Точните думи не се сещам, но беше нещо в същия контекст.
Не стига, че беше в нас, ами и ще ме гони от леглото!