- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Каква е тази тенденция?
бианка отново предизвика фурор.
ОЛЕЛЕ! ами сега!
Било модерно?!
Аз що не знам..
И пускаш цяла тема, понеже един единствен човек плюл по управлението ни и мразел ромщината, циганията и турцизма !?
И от там считаш това за някаква нова мода ?!
Ми какво да ти кажа.. свиквай.. с времето ще разбираш и осъзнаваш много други неща..не само това.. )
![]()
Не, Мартина, не пускам тази тема заради теб. Ти просто ме подсети за една откровено тъпа реплика на един познат.
И аз не уважавам циганите от най-долните стъпала, не ги почитам, дори презирам някои от тях. Но вие (ще използвам клише) слагате ВСИЧКИ под общ знаменател.
Както и да е – със здраве.
Телевизията промива мозъците. България може и да е зле но в сравнение с преди 10-20 години се стабилизирала. Аз съм горд че съм българин, ние сме най-великата нация. Имам обаче против помаците, неможе ти да живееш в бг и да казваш че си турчин като никога не си излизъл от българия, Помаците това са най-долните същества, предали са вярата си, живеят в бг и казват че са турци като нито в Турция ги искат нито ние ги искаме. Само се използват от някой партии за повече гласове. Ставал съм свидетел как 1 помак опериран от херния предишният ден отиде да гласува, това немисля че нормален човек би го направил.
Я ми кажи, ти за къде ставаш? Чакам адекватен отговор. Я ми кажи също на колко си години и по какъв начин си се реализирал в живота? На високо стъпало в обществото ли си, имаш ли кариера, собствен бизнес?! Не, нали?! Тогава спри да пишеш простотии по форумите. Но за съжаление май само за това те бива, като гледам.Първоначално написано от SofiaRegularCunt
По-добре се сдържай да изразяваш мнения без теза и доказателства. Кое те кара да мислиш, че няма да постигна нищо в живота?! Съжалявам, не всеки може да има блестящо бъдеще като твоето.
Абе мърло недоклатена Вазов лайно ли е като е писал националистически стихотворения? Или Левски ,или Ботев ,или Хаджи Димитър и тн.?![]()
brd.blog.bg
brd.bulboard.com
О, Господи! Нямам нищо против националистите, имам нещо против тези, които се правят на такива, а в същото време се оплакват и плюят родината си!Първоначално написано от Националист
А така става. Извинявай грешно съм разбрал.![]()
brd.blog.bg
brd.bulboard.com
Вазов е писал националистически стихотворения?
Plans are nothing; planning is everything.
Dwight D. Eisenhower
Той сам си го казва това и то не веднъж.Вазов е писал националистически стихотворения?
brd.blog.bg
brd.bulboard.com
След Ботев Вазов е най-голям