.
Отговор в тема
Страница 1 от 4 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 89

Амиии...Днес напраих аборт

Такааам...днес направих аборт...беше ужасно...не го пожелавам на НИКОЙ хора предпазвайте се!Значи...Понеже в една тема пак за аборта обещах да напиша как е минало и реших да ви пиша
    Отидох сутринта без да съм яла,пила...в болницата и акушерката от кабинета "патологична бременност" ме изпрати на касата да си платя за аборта и ме изпрати на последния етаж...бях си взела пижама и пантофи...До сега са ме преглеждали 2 пъти там и лекарите бяха супер добрички..милички...обаче горе където бях се чувствахме всички като заложници...Извикваха ни една по една ние бяхме 7 в една стаичка с 3 легла...и викнаха първо една жена която не е могла да си задържи бебето и трябвало да я почистят напълно,за да не се получат инфекции и тя беше с местна упойка...върна се и каза,че не боляло...отиде друга с пълна упойка тя има деца и за това не искаше да го задържи...оставиха я в коридора на едно легло и после влезнах аз...цялата треперех от стрес тази сестрата дойде и каза "следващата и по бързо" отидох в манипулационната бутнаха ме и се ударих в тфа дет се слагат краката на магарето и тая дет ме бутна каза хайде по бързо не можем да се занимаваме повече с теб и аз легнах там сложих си краката подадох си ръката за упойката тая крещеше "още по надолу" анастезиолога през това време крещеше също "обърни се на другата страна веднага и си дай ръката още насам" държаха се като боклук с мен...анастезиолога сложи първо някаква игла във вената ми,после я махна и сложи абокат и изтече много много много кръв от ръката ми и вика на една от акушерките "виж какво направих" и тя каза "няма значение ха ха ха" и на пода имаше дори локвичка с кръвта ми момичето след мен я е видяло...и започнаха да ме питат "ти на 17 ли си?" аз казах "да на 17 съм" и те викат "раждала ли си ХА ХА ХА" аз казах "не не съм" и се хилеха ужасно...Преди 1 година ми правиха операция на гърлото и ме питаха колко килограма съм...и разни такива за упойката,ама тук нямаше такива...се им беше тая на сички...и после ме попитаха дали съм яла,пила нещо днес,аз казах не после питаха дали съм пила алкохол,дали съм взимала наркотици...и не спираха да се смеят...бяха 6-7 човека в стаята сичките жени + 1 мъж анастезиолога беше лудница,суматоха....той ми сложи упойката и ми каза...сега ще усетиш едно много гадно в устата си се едно си се напила ХА ХА ХА ... и мен нищо ми нямаше...и питах ако не ме хване упойката и една акушерка каза "ще ти ударя един шамар и ще те хване" и аз си замълчах и се сдухах още повече...После ме попитаха "този дет ти е направил детето на колко години е ХАХА" и аз казах колкото мен на 17 и те казаха "ХА ХА сигурно му се е пикаело ХА ХА ХА" и мен ми стана адски ама адски гадно...потънах в дън земя...А пък анастезиолога ми пробол едно такова като мускулче с абоката смис като си свия леко ръката и ми излиза едно хрущялче...е него ми е пробил и ми е спукал вената...и ся не мога да си помръдна ръката почти...После явно заспах...обаче виждах и усещах сичко,и чувах всички...се едно аз бях лампата някак си отгоре виждах сичко....А това е защото съм припаднала от загубата на кръв и защото упойката ме е хванала мн малко...И видях как пъхаше в мен предметите усещах сичко усетих как изстърга матката ми с онзи предмет дет нз точно как се казва...кюртажа усетих....После виждах кфи ли не неща се едно съм мъртва..мислех си за някфи нереални неща за които никога не съм си мислела виждах и чувах някфи ужасни неща и бях в една количка такава висока в коридора пантофите ми бяха върху мен...като някой парцал...И исках да се помръдна да стана...говорех си сама...казвах някфи наща от сорта "с какво го заслужих това,какво толкова направих" и виках "мама" щото майка ми беше на 1 етаж...,а аз мислех,че умирам и исках да я видя за последно ей така...умирах от болки в корема виеше ми се много свят...една от ония дойде и ми се развика и каза "айде ставай и отивай на онова легло" аз едва се помръднах... беше ми мн зле и легнах на леглото малко...после станах замаяна и отидох да видя една жена дет беше в коридора на такова високо легло и я държах на ръка плачейки...и се молех да не я боли както мен ме боли като се събуди...и тя се събуди...и каза,че иска телефона и да се обади на мъжа си и аз и го занесох...тя още не беше в съзнание...и аз не бях,ама исках да видя как е тя...и тя ми разказа,че се наложило да направи аборт защото бебето било кухо тоест не може да се развие няма пулс...няма нищо...и за 2ри път и се случва да направи аборт поради тази причина...и дойде една акушерка и каза "какво правите" аз казах "говорим си" и тя каза "изобщо не си говори ами си събирай багажа и се махай от тук защото другите няма къде да легнат" и аз погледнах в земята,погледнах тази жената на леглото и отидох в стаята да се оправям,за да я сложат да легне,а нея горката я забравили отвън цялата в кръв и няма кой да я премести на леглото...После оная кучка дет правеше аборта дойде и ми предписа някъф антибиотик и хормони (противозачатъчни) и ми даде визитка...и отидох при мама и другите дойдоха и сички се оплакваха дори ще пуснем жалба срещу тия сички дет бяха горе лекари акушерки анастезиолога...Там беше като кланница...Кръв навсякъде...Пищяха...Крещяха ...Беше ужаснооооо..
    А този...дето ми направи детето...Ме остави заради майка си...Ей така...А уж ме обичаше...Бях готова на всичко,за да бъда с него,какво ли не правих за него,за да бъдем заедно...щастливи...,ама майчицата му добре го настрои срещу мен...Казала му,че съм била мн лигава,че не съм била за него,има ме за някфа наркоманка,а аз никога не съм друсала...казала му е,че след като направя операция или аборт много по лесно ще забременея и кфо ли не...още го настроила срещу мен...И тя спечели...Той я послуша...В мога да го нарека НАЙ-тежкия момент в живота ми...Остави ме...САМА...
    Бременността ми отначало беше извънматочна и се налагаше операция,ама лекарите ми дадоха 2 седмици (докато плода порасне,защото може да се премести в матката) и за щастие имах поне за това късмет,че се разминах с аборт,а не с операция...Аз съм ПРОТИВ аборта...МН против!Никога не бих го направила,ама съм на 17...Нямах друг избор...Наложи се...
    И момичета искам да ви кажа,че презервативите не винаги помагат!За това по добре зимайте някакви хапчета...Противозачатъчни! Те не вредят...А на мен нямаше кой да ми даде съвета за противозачатъчните и ето,че ми се случи...На никоя жена не го повелавам!

hottie
    Guest
    Сигурно имаш мнооого време за губене , за да напишеш толкова много глупости. Дори и не го прочетох до край.

Супер фен
    Град
    Plovdiv,Kalofer,Montana
    Mila,ti si popadnala v nqkakva dolnoprobna boknica!Moje bi prosto ne si razu4ila vuzmojnostite ili puk prosto jivee6 v maluk grad.Vuv vseki slu4ai mnogo sujalqvam z ko6mara,koito si izjivqla.Kogato az pravih abort situaciqta be6e korenno razli4na.Poneje hodq na 4astno pri ginekologa mi ,ta go angajirah za aborta.No ne na 4astno-toi e i zavejda6t otdelenie v bolnicata-rodilno i vsi4ko si mina prez zdr.kasa.izvika me sutrina v 8-s pijama i 4ehli,prevruzki su6to.Bez da sum qla ili pila kakvoto i da e.Nastani me v samostoqtelna staq.Sestrata,koqto doide da mi postavi abokata be6e adski vnimatelna.EE,spuka mi venata,no tova be6e za6toto az se stresnah i se mrudnah.ne mi se razkre6tq-kak bi mogla,be6e adski lubezna.posle iska6e zaedno da populni dokumentite-na kolko sum,rajdala li sum i t.n i t.n.,populnihme gi,prez tova vreme ginekologa mi be6e na sekcio.kato svur6i doide i otidohme v kuretajnata.ka4ih se na magareto-v staqta bqhme samo az,toi,sestrata i anestezeologa.dokato mi bieha upoikata,doktora me pita6e imam li duvka i t.n,kazva6e 4e vsi4ko 6te priklu4i za 15min,nqma stra6no.zaspala sum,no nqkak si 4uvah kakvo govorqtpokrai men.sabudih se pak v moqta staq.soktora doide i me pita6e nqkakvi ne6ta,za da se osvestq.sled okolo 30min ve4e bqh v pulno suznanie,doktora kaza,4e vsi4ko e bilo normalno,iz4istil me e hubavo,po edno vreme sum se bila strestnala ne6to.kato snatah nqmah po4ti nikakvo kruvote4enie,posle trugna leko i do ve4erta vsi4ko se be6e iz4istilo.Struva6e mi 120lv +20lv za edin antibiotik. Neznam v kakvo bolni4no zavedenie si popadnala i,no tova po 7du6i v edna staq ne zvu4i nikak zakonno,a i kak sa vi podkanqli kato praseta edna sled druga.Az ne zapazih nikakvi stra6ni i ujasqva6ti 4uvstva ot aborta,a naprotiv-za poreden put se vuzhitih na otno6enieto na ginekologa mi i ekipa mu.Sujalqvam za travmata,dano burzo go preodolee6
    P.S.-a za vazlubeniq,napravil bebeto-prez den 4etem tuk kak momi4eta se kulnat vuv ve4na vqrnost na do v4era nepoznato mom4eta,a v nqkoi slu4ai se slu4vat i takiva ne6ta-kakto pri teb i tezi tolkova zlatni mom4eta izlizat porednite bokluci!

Ами аз съм от софия...В Шейново направих аборта...И ми струваше 300лв + прегледа

Град
    Чикиляндия
    Горката

А защо презервативите да не помагат винаги ?
    .: machoka :.

Ами ние използвахме,ама не знам как е станало..Може да се е скъсал...охх...Ако знаех щях да пия някфо хапче...разбрах като не ми дойде цикъла...

Цитирай Първоначално написано от spirtt
    Горката

Ако четете по-добре темите, в една от тях бях казал ,че бебе се прави и с презерватив.

Цитирай Първоначално написано от ImJusTaKiD
    ..разбрах като не ми дойде цикъла...
    Може да си бременна и пак да имаш цикъл ,това се казва цветна бременност .Наскоро една колежка разбра чак в третия месец че бременна, а цикълче си имаше, това вече e сериозно което казвам.

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    Хубава история, а още по хубаво е, че не е истинска.

Цитирай Първоначално написано от dimitar_ak
    виж...не ме интересува мнението ти...
    Други с такива мнения просто да ги запазят за себе си...

Супер фен
    Град
    Plovdiv,Kalofer,Montana
    ^suglasna sum,kakto i mnogo teen-ove jiveqt v zabludata,4e s prekusnat polov akt NEMOGAT da zabremeneqt

po temata:Mila,nemoga da povqrvam,4e v 6einovo e vuzmojno da se slu4i ne6to takova...nqmam dumi.Az ostanah naistina o4arovana ot otno6enieto kum men pri polojenie,4e ne pla6tam nqkakvi kosmi4eksi slu4ai.Nqma ni6to,neka otmine po-burzo toiz period i da zabravi6 lesno

Град
    Чикиляндия
    Цитирай Първоначално написано от mettalium
    Цитирай Първоначално написано от spirtt
    Горката

Ако четете по-добре темите, в една от тях бях казал ,че бебе се прави и с презерватив.
    Не чета никакви тема , взлизам в този форум веднъж на 2 месеца , дай линк?
    .: machoka :.

Супер фен
    Град
    Навсякъде и по всяко време!
    Предполагам, че си на не повече от 11 години, и ти препоръчвам да намалиш прекомерното гледане на хоръри, явно не ти влияят добре, освен че ти развинтват още повече въображението.

Да не говорим точно на коя болница си решила да направиш антиреклама, думи нямам.

Цитирай Първоначално написано от dimitar_ak
    Вече не се учудвам че сегашното поколение си няма понятие от секс .Ако беше прочел поне книгата на Зигфрид Шнабл ''Мъжът и жената интимно'' щеше да разбереш за какво става въпрос ,или поне посещавай часовете по биология .Срамота е че не знаеш такова елементарно нещо.

Не ми е много ясно как точно не можеш да си помръднеш ръката пък направи такъв голям постинг.
    Но!Както и да е.Важното е, че е грамотно написан и че ще се чете от разните лапешорчета.
    Деца!Преди да правите нещо, бъдете сигурни, че ще е сполучливо и няма да стане фал.Защото това или е истина, или е измислица, но звучи правдоподобно и един аборт не би трябвало да се различава коренно от това.

Пък по-зрелите нека не казват "да си чупят главата тия идиотчета" а да вземат да просветат дечурлигата що е то "безопасен секс" и защо не е правилно да се изпраскаш с махалата на 13 годинки.
    Пишете грамотно, на кирилица!
    Пийте си млякото редовно!
    Слушайте мама и тате!

Цитирай Първоначално написано от mitternacht
    Не ми е много ясно как точно не можеш да си помръднеш ръката пък направи такъв голям постинг.
    Но!Както и да е.Важното е, че е грамотно написан и че ще се чете от разните лапешорчета.
    Деца!Преди да правите нещо, бъдете сигурни, че ще е сполучливо и няма да стане фал.Защото това или е истина, или е измислица, но звучи правдоподобно и един аборт не би трябвало да се различава коренно от това.

Пък по-зрелите нека не казват "да си чупят главата тия идиотчета" а да вземат да просветат дечурлигата що е то "безопасен секс" и защо не е правилно да се изпраскаш с махалата на 13 годинки.
    Ами ако мислиш,че тфа се случва само на "лапенца" като мен....мн се лъжеш да детенце съм признавам си...обаче аз бях най малката там...доста по възрастни имаше...на всеки се случва..- на "зрелите"

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    Цитирай Първоначално написано от hottie
    Сигурно имаш мнооого време за губене , за да напишеш толкова много глупости. Дори и не го прочетох до край.
    Ми тва ти е била грешката.Ако го беше прочела до край,щеше да разбереш,че въобще не е базик.Много се дразня на такива хора като тебе...

Иначе към авторката:Много съжалявам за това,което си преживяла.Пожелавам ти успех в живота и...знам,че се чувстваш ужасно. Не знам какво да ти кажа,защото само ти си знаеш какво ти е,но наистина ти пожелавам всичко хубаво,от сърце.

Иначе към авторката:Много съжалявам за това,което си преживяла.Пожелавам ти успех в живота и...знам,че се чувстваш ужасно. Не знам какво да ти кажа,защото само ти си знаеш какво ти е,но наистина ти пожелавам всичко хубаво,от сърце.

благодаря много за разбирателството...написах го,защото няма с кого да споделя и някак ми тежи на съвестта...защото заради онзи...обичания...загубих всичко което имах...

И кое са глупостите пф...

Колкото до темата, ако найстина е истина тва, тия найстина са за СЪД, само докато четох и ме дразнеха ;д
    Просто без да се замисляш ги съди... пфф тва е недопустимо държание ..;x

white sensation

Ами...браво на теб,добре си постъпила. Горе главата

оле....ако наистина е вярно,явно си преживяла огромна трагедия...изглежда адски брутално и гадно
    Колкото до приятелят ти....този е ебахти съществото...непукист....мам но детенце...слуша само майка си ,ама ха да видим до къде ще стигне...да те оставя в такъв тежък момент! Егоист
    Пожелавам ти бързо възтановяване и да не повтаряш досегашните си грешки!
    Малко сме разумните.

hottie
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от SuNsEt
    Ми тва ти е била грешката.Ако го беше прочела до край,щеше да разбереш,че въобще не е базик.Много се дразня на такива хора като тебе...

Айде заради теб го прочетох, но не си променям особено мнението. Дори и да не е цялостна лъжа това поне е преувеличено. Гаранция !

nemoje ne vqrvam da e istina edvali sichko koeto kazvash e istina ili mn preovelichavash ili vsichko e laja nemoji da ima tolko nekadarni lekari

hottie
    Guest
    P.S. ЛОКВИЧКА КРЪВ ! Ти знаеш ли какво предтсвлява локва кръв и какво би се случило с теб ако наистина е имало таква под теб?? Ти явно имаш много изострено въображение !

Цитирай Първоначално написано от Undying
    Предполагам, че си на не повече от 11 години, и ти препоръчвам да намалиш прекомерното гледане на хоръри, явно не ти влияят добре, освен че ти развинтват още повече въображението.

Да не говорим точно на коя болница си решила да направиш антиреклама, думи нямам.
    Доста правдоподобно-поднесена история . Не мисля че авторката е на 11, защото нямаше да може да поднесе толкова детайлно историята си . На моменти обаче значително се усеща преувеличението, и най-вече там със локвата кръв ( както спомена колегата/колежката над мен ) . И действително съм чувал доста добри отзиви за въпросната болница в Шейново, не мисля че това отношение е присъщо за специалистите там .

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си