- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Музиката на тийновете
здрвейте кажете ми каква музика предпочитате или по точно да се изразя какъв стил понеже всеки човек е с различен вкус и кои са най слушаните от вас песни :P
П.С. ако има такава тема просто да бъде премахната[/b]
[!][!][!] My heart really hurts..I think you broke it ! Thank you [!][!][!]
Аз съм тази, с която невъзможното става възможно ..
My Smile is My Style![]()
На мода е да се слуша чалга, а иначе да казваш, че слушаш само хаус и обиждаш чалгарите![]()
п.с. Не вярвайте ако искате, ама е така!
Първоначално написано от charlotte^
Мисля да ги наритам или да падна върху тях, но този път нарочно Mad Surprised
Slusham Rap,Hip Hop,freestyle i R&B
Дребните крадци ги окачаме на бесилото, а големите ги правим политици...
алтернатив
drum n basse
punk rock
house
elektronna
.!.
dance,house
ама секи си има право да слуша квото си иска които иска метъл,пънк,чалга а друг ако иска и опера няма никакъв проблем ;]
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
аз слу6ам пънк,рок,метъл
падам си по твърдата музика и различната
а песните който слушам сам на различни хора и групи не мога да кажа любима песен но любимата ми група е Bullet for my Valentine
Глупаво е да правиш планове за цял живот, когато не си господар дори на утрешния ден.
хмм еми значи beatles red hot oasis нещо в този дух и малко nirvana![]()
Рок класика и някои нови групи.
Ама иначе харесвам и някои съвременни хитове, тези примерно дет ги вади Рияна, тез онез. Но те ми писват много бързо. А аз си падам и по evergreen-а.
'Музиката на тийновете'? О, да, забравих, че всички на възраст между 13 и 19 слушат една и съща музика, а чак след това тръгват по различни пътища. (:
добре е че хип хоп не е култура ,но да кажем ,че се препокрива в общите представи с понятието рап .... тогава е доста безмислено да пишеш рап и хип хоп ... после фриистайл е рапиране без готов текст .... р&б такова животно нема ... по точно е измислено от мтв ,че да има за какво да дават награди на негърките ,щот то техното не е рап ...Първоначално написано от Vilsy
![]()
Каквато ми харесва![]()
Не се ограничавам като повечето хора тук, само с два/три стила![]()
кор
метхуль
рокъ
рапъ
и т.н.
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
Първоначално написано от depressedgirl
men me kefi i Simple plan ,no ina4e te podkrepqm
Rock, Rock-Punk, Pop..![]()
![]()
![]()
Impossible is a dare.
аз слушам най-много метал,техно и друго,но най-вече това
Pop, House, Techno, Hip-Hop и др. (без поп-фолк)![]()
Първоначално написано от dark_angel3
Кажи ми, моля те, ама наистина ти се моля, само няколко любими твои rock-punk групи и поп изпълнители. Супер интересно ми е какви ще са.
+1Първоначално написано от psychopath
![]()
Fuck
The
Universe !!!