- Форум
- По малко от всичко
- Информационни технологии
- Ако влезна в скайпа на някой ще разбере ли?
ей хора имам 1 въпросче. ако имам паролата за скайпа на някой и той си е в скайпа и аз влезна в скайпа му от моя комп може ли да усети че съм влязла в скайпа му? малко тъп въпрос ама ми трябва
Грешен раздел и описание на заглавието!
Точка 1 и 7 от Правила на форума.
Редакция на MakeMeLaugh
I'm the snow on your lips
The freezing taste, the silvery sip
I'm the breath on your hair
The endless nightmare, devil's lair
ами може да усети ако примерно пишеш на някой от абонатите му и те ти отговорят защото ще му излезне и на него. но ако само си вътре без да правиш нищо няма да разбере
Понякога аватара ти се сменя на фабричния, когато някой ти влезе в скайпа=>може да разбереш. Освен това, ако си на мууд "do not disturb", а някой ти влиза за първи път в скайпа ще влезе "на линия" и ако забрави да го смени ще видиш=>пак ще разбереш.
mersi moje da zakluchite ili iztriete temata![]()
I'm the snow on your lips
The freezing taste, the silvery sip
I'm the breath on your hair
The endless nightmare, devil's lair
ще бъдеш детектив значи......
![]()
На мен ми се е случвало да не съм си изключвала компа от нас..съответно и скайпа ми е включен..и ако съм във фр иии оттам се опитам да вляза..и не ми излизат абонати...така че..не знам![]()
All you need is a smile...
Предишният ник: buBblE..gUm
Когато се логнеш в скайпа му, когато и той е логнат него го изхвърля.
глупости,аз съм си влизала във скайпа от на брат ми компютъра,когато съм си онлайн и от моя,и никого не е изхвърлял.Първоначално написано от LizZz
Абе май има нещо такова..Първоначално написано от carinaNebula
Но не знам защо веднъж си правих експерименти и ме изхвърляше...![]()
moje da si si smenql i parolata .. men me izhvurli kato bratov4edka mi vleze v skypa mi i smeni pasaa mn brytalno ..Първоначално написано от LizZz
.!.
честно на този потребител .. когато и да го засека .. поста е като тояПървоначално написано от ThEKiNgG
![]()
.!.
Да
Няма да издам какво, за тия дето не знаят :Р
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
Сериозно, бе! Веднъж точно това правих и ме изхвърляше...Първоначално написано от tqnko
Но пък сега се замислям как влизам от училище, когато съм логнат и не ме изхвърля.. Е се тая. Поне ви е смешно.
бати глупостта беше тва...Първоначално написано от LizZz
Ако е написал настроение то се маха когато и ти си логнат/а
Нов човек съм
И защоо? За да влизаш в чужди скайпове без да те разбират лиПървоначално написано от MakeMeLaugh
![]()
![]()
![]()
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
Ако влезеш в друг Скайп докато и той е на линия той няма да разбере.Ако някой му изпрати нещо и ти го приемеш вместо него на него му изписва че е прекратено.Няма начин аватара му да изчезне тъй като той се зарежда от компютъра му и дори да го изтрие той остава като файл на скайп и не се маха от профила.За тази тема за разбиването на скайп бих пуснал как става но ме съмнява ...... дори не ме съмнява че ще ми я изтрият а съм сигурен.И най - вероятно не бих ви казал защото така е по - добре за мена и за Вас.
Помнете само че всичко при желание може да бъде разбито!
аз пък веднъж влязох във Скайпа на братовчед мипървите 2-3 мин ми даваше фабрична картинка и нямаше нищо в балона на профила обаче после се заредиха и 2-те и той май не заподозря нищо
![]()