- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Какви са отношенията ви с родителите ви?
кръв и сополиииииииии
от бой по ръцете си имат мазолии...
![]()
Хм, сега сериозно.. С татко са добри отношенията, студеничък е, ама ми взима разни психо книжки, угажда ми на тъпотиите и прави ЯКА МУСАКА. Също така като съм тъжна и му споделям дава наистина нестандартни съвети. И ми псука опера на компютъра и ми разказва само странни неща и ми тълкува Пинк Флойд.
Когато не ми е ядосан и не ме пердаши всичко е Ок. Но едва ли скоро пак ще ме гърчи, не съм яла бой поне от година.. ^^
С майка доскоро се обиждахме и вкъщи беше жалка гледка - още от вратата ме погваше да си измисля причини да бучи (сериозно), но осъзнах че аз ако не съм луда и тя няма да е и сега всичко е наред, ядем мандаринки заедно, говорим си че мъжете са тъпи и т.н.
И засега мисля че всичко е много добре и с двамата ми родители, които са разделени между другото.
Планирам този (добър) период да не свършва, защото иначе в нас е пълен ад. То не бяха драми, обиждания, невротични истории, запознаване със стените.
Ама пораснах... и те се оправиха.. Мисля че основният проблем беше инатът.
Но както и да е, too much лирични отклонения.. ма какво ме еня, нали малцина ме знаят/и нали никой не го чете тва нещо/
![]()
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride