Цитирай Първоначално написано от _mimi7y_
Цитирай Първоначално написано от dreme_mi_kopelle
Цитирай Първоначално написано от Tompson92
И аз съм така в момента.Наскоро се преместихме в столицата и просто някакси настроението ми се скапа отсякъде.Загубих всичките си приятели,не познавам никого,няма с кой да излезна и просто много яко съм се сдухал.Тъй че може да се каже че съм в твоето положение.А що се отнася до истински приятели,има но трудно се намират и лесно се губят
Аз съм третия,в същото положение като вас с изключение че имам приатели но от други градове.А тук само на даскало съм по добре,иначе нямам приятели с които да излизам,да се забавлявам и наистина е много депресиращо,и приятелка като си нямам ефекта е още по голям, понякога искам и да умра но уви не се изпалнява желанието ми.Зяседнал живот водя,а на вас ви пожелавам късмет и да се сдобиете с истински приятели.
за смърт дори не съм си и помисляла защото според мен живота е най важното нещо на света да имаш свободата да живееш ... благодаря за пожеланието и ти пожелавам и на теб да откриеш истински приятели.. на мен сега поне има 1 човек който до ме укоражава .. надявам се да открием всички хора които ни разбират...подкрепят и обичат такива каквито сме
Благодаря за пожеланието е тва за смъртта ми минава де,то и от други проблеми такова ми е желанието но ако го изпални дългокосия отгоре иначе аз няма се заема.Поздрави.