Цитирай Първоначално написано от AFT
Цитирай Първоначално написано от dreme_mi_kopelle
Цитирай Първоначално написано от _mimi7y_
Цитирай Първоначално написано от AFT
Как така 'в днешно време няма ли приятели'?? Хората не се променят, само обстоятелствата. И да, има истински приятели, но пред компютъра трудно ще ги намериш.
аз да съм казала че искам да ги намеря като седя пред компютъра
Сигурна е имала мен предвид,пише все тапотии некой с голема резачка я е оправил и е полудяла.

Малоумник, не се занимавай с мен, 'щото ми е само до твоите глупости. К'во се правиш на интересен пред глупавите пикли, толкова ли си смотан. Леле, големия гъзар, не му пука за нищо.. -> най-големият виц.

Авторке, говоря за това, че ти си осъзнала своя проблем (липсата на приятели), но все пак седиш във форумът и очакваш ние да ти кажем нещо..?! Искаш да дойда до вас и да ти намеря приятели ли?! Форумът е тук, за да ПОМАГАМЕ. А ти знаеш проблема, знаеш как да го разрешиш и остава само да го оправиш. Нашата роля каква е?
Писна ми от такива като теб, дето все чакат всичко на готово. Оо, или мислиш, че проблемът не е в теб и просто чакаш и друг да го каже? В теб е. Няма човек, който да е толкова различен от останалите, та поне с един да не може да се сближи. Ама да, стой си тук и мрънкай, то така става.
нямам намерение да тръгвам да ти отговарям на всички въпроси и да ти се обеснявам.. исках съвет ..нищо повече ..не да ме упреквате и да ми се зверите.. няма да коментирам и това че ме нарече глупава пикла.. по добре не пиши повече в тази тема..ясно е че ти не си тук за да ПОМАГАШ...