Цитирай Първоначално написано от Mi6inka
по-гадно е когато имаш най-добър приятел (което търсиш) и всичко ви е общо и сте абсолютно неразделни (говоря за приятелсвто като по филмите,на което всички завиждаха и се възхищаваха) и в един момент въпросния "приятел" те зае*ава за нещо което.... даже не ти е минавало през ум ,че може да те заебе за такова нещо.... Тааа мисълта ми е ... живота ни учи.... не бързай да си пожелаваш приятели... имай хора с които да си излизаш да (намери такива хора),общувай ... но не се отдавай в дадено приятелство ,защото рано или късно става нещо.... и ще съжеляваш още повече.... не искам да бъда писимистично настроена,но живота е такъв,точните и истиснки хора са изключително малко и в повечето случеи са хора,които най-малко предполагаме че може да общуваме с тях... Желая ти Успех,ии когато искаш да споделиш нещо за приятелството спокойно можеш да ми пишеш ЛС,това ми е мн спец тема УСпех!
мен вече са че заебавали .. най добрата ми фр ме остави зарад някво момиче с което каза че имали общи интереси .. и тя беше единствената ми фр ..