Ето ся какво ще ти кажа аз.Кат за начало пийни си една водичка

Отиваш при даденото момиче и казваш така.Ще дам един примерен разговор(нали нямаше какво да кажеш)
ТИ:Здравей,аз съм <ИМЕ>
ТЯ:Здравей,аз съм <ИМЕ>
ТИ:На колко годинки си?
ТЯ:15(примерно)
(през това време я гледаш и се усмихваш(ама не с голяма широка усмивка,а с леко повдигане на едната страна на устата))
Тя ще те пита защо я гледаш и се усмихваш и тук е най важно да кажеш това:Толкова си красива ,че немога да си отлепя очи от тебе.Като магнит за очите ми си (изтъркано е ,но е класика,с придаване на блясък

)
Тя ще се засмее и засрами(леко)
След това питаш къде учи.След това
Минаваш към стъпка 2(до ся бяхме на стъпка 1)
ТИ:Имаш ли си приятел
Вариант 1:ТЯ:НЕ
Вариант 2:ТЯ:ДА
При вариант 1:Как така,ти без гадже?Неможе да бъде.Все едно аз да съм ядрен физик(това за да си проличи,че си и леко забавничак

,а може и без това с ядрения физик)
Тя ще каже примерно че що да нямам гадже.На което отг. МИ ти с тази твоя красота,дори и тез момичета от Холивуд биха ти завидяли,а момчетата да ти се лепят като муха на мед.Ама какво ти разправям,ти знаеш,че е така.
Тя ще каже може би НЕ Е ВЯРНО.Тук казваш това "Не бъди скромна и не се опитвай да лъжеш,неможеш"
При Вариант 2.Най важното тук е да не се стряскаш,че има,а да се бориш още повече,та да го изместиш. и казваш "Ех завиждам му на момчето,има си момиче мечта,де да бях аз на негово място,но ти сигурно само по манекенчета и по модели си падаш"Това е лекия намек
И така почваш да я заговаряш и охажваш с такива думи.
Първия път винаги трябва по-малко да я охажваш и заговаряш за да може да остане и за следващия път.Каниш я да излезнете друг ден.Водиш я на романтични места,под заглавието"Като приятели ,да излезнем".Трябва да я накараш да споделя с тебе,а ти за което няма да правиш лапешки истории ,а да подходиш мъжко.Като през това време на сваляш поглед от нея и не спираш да и правиш комплименти.
Ето няколко израза които можеш да използваш
Примерно ако е вечер и посочваш звездите и й казваш
"Тези звезди за тебе светят"
Когато се усмихва ти я гледаш и казваш
"Невероятна усмивка,за тази усмивка хората пари дават за да я гледат"
Друг изрази:
"Може ли един въпрос?(тя отг. ДА).Ще ми разкриеш ли тайната си за тази твоя красота?"
Това са най-простите изрази които ся ти казвам(няма да си изгърмявам всичките хубави изрази,все пак и аз се нуждая от тях),не че тези не са добри.
Но помни най-важното.Отнасяй се с нея като най-ценното което имаш.Бъди джентълмен.Това е от мен.Ако някой иска продължението
на романчето да пише лично съобщение да му кажа банковия ми номер(работя само с БЪЛГАРСКИ ЛЕВОВЕ)