хайде всеки да споделя някаква интересна информация и трикчета..
хмм..
за коса
веднъж в месеца спя с бадемово масло на косата, затоплям го малко, втривам в корените и по дължината на косата, увивам се с найлоново пликче, после с хавлиена кърпа и така за цяла нощ. малко е неудобно, ама косата става чудна на следващия ден. зехтинът също е полезен.
за лице
по принцип имам чиста кожа, но ми излизат някакви гадни единични пъпки. като ми излезе такава и 'узрее', взимам 1 абокат, предварително почистен и/или стерилен, почиствам мястото със салицилов спирт,пукам я с абокатчето и изстисквам. звучи гнусно, ама си е така...после мажа с паста за зъби,за да се изтегли квото има и да се изсуши. на следващия ден обикновено има малка коричка и вечерта преди лягане я мажа обилно с крем здраве. и на третия ден няма и следа обикновено.
за обриви и възпалена кожа пак помага много бадемовото масло. а също по някой път се мажа под очите (вечер естествено) за да не ми се образуват бръчици под очите. всъщност всички манипулации по лицето е добре да се правят вечер.
за маска за лице мога да препоръчам такава с минерална кал. чудно изчиства.
пак един съвет от личен опит - веждите никога не могат да са напълно еднакви, затова и не се и опитвайте.
за тялото много минерална вода и ходене пеш.
сега докато е зима, обърнете повече внимание на ноктите, ръцете. аз ползвам обикновения крем на дав, щото е доста мазничък. имаше и един много хубав крем за ръце на ив роше, заедно със специален сапун за ръце, с аромат на карамел или нещо такова, но май беше лимитирана серия. душ гела на нивея с кайсия е разкошен.
и толкоз от мен хахаха
благодаря че добави
[!][!][!] My heart really hurts..I think you broke it ! Thank you [!][!][!]
Аз съм тази, с която невъзможното става възможно ..