- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- охо нов раздел
jghgh, би ли пояснила?
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
Ми тва с оная дето искала бебе на 15 и се чукала с хиляда различни... нагласено е разбира се!![]()
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Първоначално написано от jghgh
Признавам си, предоверявам се....
И все пак е глупаво да искаш дете, когато си едва на 15/като изключим момичета решили да задържат детето, не тези правещи опити да имат.../
Разбира се, че е глупаво, дете трябва да се прави като си осигурен, финансово стабилен, психически узрял. Не деца да ми раждат деца - циганска история. : )
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Извод-Всичко, що е нежелано е кофти...![]()
Аз за първи път съм на същото мнение с Canis... стига е бъдещи майки в форум с 13 годишни? Какво ви става луди ли сте? Като има някви прецакали се на 15 да станат майки - техен проблем.. ( yea and i mean it )
Нали форума е TEENPROBLEM дайте раздел наркотици - то тва са проблемите на тийновете в днешно време ако не сте забелязали -- секс/алкохол/наркотици... И нали знаете,че ако някой иска да опита - ше си намери без проблем... един раздел не би накарал някой да пробва
Абсолютно еквивалентни са - ако раздела наркотици може да подтикне някой да ги ползва, то и бъдещи майки ( fucking shit ) ще подтикне да се правят деца ( ахх колко е яко да си го гушкаш етц етц, направете си и вие.. ) /puke
The Spark
Между другото, забелязвам как с появата на тези няколко бременни или родили девойки, във форума запо4на масово да се насажда мнението колко е добре да имаш дете на такава възраст. Не само щото било яко да си го гушкаш, ами просто защото изведнъж отвсякъде заваляха мнения от рода на 'Ауу, колко си смела, за да направиш нещо такова' и в момента тези девойки са нещо пове4е от обикновените потребители и винаги изказванията им са най-авторитетни, понеже, видите ли, били по-зряли, по-отговорни, преживяли пове4е и какво ли още не. А в слу4ая става въпрос за 17-18-19-годишни моми4ета, които дори не са планирали да забременяват, а просто така се е слу4ило.
Та с две думи, стана хипер авторитетно да си мама-пубер. Не вярвам това да се превърне в някаква нова мода, но същите тези болни мозъци, които твърдите, 4е ще се зака4ат за някакви наркотици от 4етене във форума, може да си кажат 'Копеле, виж на еди коя си как са й се наредили нещата, колко й е яко, колко е щастлива, ала бала... Искам и аз!" Налудни4аво? Да, но се слу4ва. Особено при малки моми4енца, които не са на вълна 'мразя малки деца, те са тъпи и лигави', ами идеята да имат бебе им се струва бая привлекателна. Оба4е само защото на потребителката Х родителите й имат финансовата възможност да издържат бебе, да й помагат, да го гледат, докато тя у4и и да й осигурят стабилен живот, а приятелят й е предложил да се оженят, не зна4и, 4е за вси4ки ще е така. Всъщност, да си родител на 16 не е яко. А малко или много, с цял раздел в тийнейджърски форум, изглежда сякаш се опитвате да го изкарате то4но такова.
![]()
Робинята на Quench
въобще не забелязах първоначално.Първоначално написано от Canis_Dirus
mindscan
!Първоначално написано от SINDEL
Много възпитателно...
Абе, вие сте се побъркали, честно... всеки да си гледа неговия к ур.
Ако искам и на 10 ще родя, то си е моя работа. Кой кво насажда, внушава и т.н., не ме ебе. Кое е правилно, също не ме ебе.
Как не ви писна да оценявате чуждия живот и да се възмущавате...
Вие ли им гледате децата? Вие ли ги храните? Вие ли бдите над тях през нощта?
Не.
Тогава къв ви е проблемът?
И аз не бих родила толкова рано, но не го и отричам. Всеки си гледа в паничката и толко... пф
Собственост на Canis_Dirus
Ако всеки си гледа в паничката и си прави, к'вото знае, ще е тооолкова хубаво, че не ми се мисли.
И, да, бърка ме, 'щото тези деца са емоционално обременени доживот. Те разпознават баба си или бавачката като "мама". Връзката м/у дете и родител остава неизградена. Подобни индивиди нямат особено светло бъдеще.
Синдел, според мен съпоставката ти не е особено уместна.
Наркотика може да бъде неангажиращ, ако имаш достатъчно силна воля, ако си даваш сметка, че колкото и да ти е яко след една линийка, това вещество ти вреди и те прави зависим.
Докато самото решение да имаш дете е далеч по-ангажиращо и отговорно, не е за единия път, детето не е кукла с която да си играеш докато ти е приятно и в едни момент да захвърлиш, защото вече ти е безинтересно...
Никого не осъждам. Напротив, всеки да си гледа и по 10 и по 20 деца наведнъж, стига да може.
Окей.
Но! В раздела пишат само Дарла и още 2-3 мацки, за които нещата са се наредили добре. Няма теми за вси4ки гадости, които постоянно излизат във вестниците - за млади моми4ета, които раждат и си изоставят децата, за такива, които ги убиват, понеже им пре4ели да си живеят живота. Не пише нищо за това какво ти отнема раждането на дете на тази възраст, не пише как вси4ките ти пари и време ще отидат за него, как най-вероятно няма да можеш да у4иш и ще трябва да се откажеш от голяма 4аст от това, което си искала, пак заради него, не пише колко моми4ета раждат и си мислят, 4е с бащата ще са едно голямо щастливо семейство, понеже били влюбени и били създадени един за друг, а бащата офейква, понякога преди да се появи и самото дете.
Да го имаше и това - окей. Сега в момента се показва само едната страна на монетата. Колко от форума реално си дават сметка за нещата? Изобщо кой на 14 години би могъл да си дава сметка? Защо въобще децата на 14 трябва да се занимават с въпросите около раждане и гледане на бебета, 4е да има специален раздел за това?
![]()
Робинята на Quench
Млади са майките забременели нежелателно, Цвети.
Никой не може да ме убеди, че едно момиченце иска да ражда, освен ако няма интерес(бил той финансов или пък целящ обвързване...), разбира се.
А необходимо ли е въобще да ги пише някъде.
Започвайки воденето на полов живот, всеки бя трябвало да бъде наясно с рисковете, знам, че е клиширано, но сексът не е само удоволствие, презервативите не те предпазват на 100% от забременяване, противозачатъчните също-но уви, колко малко хора го съзнават това нещо....
Аз пък съм ЗА...
В СЕКС се напълни с теми за майки. По-добре да си пишат в техния си раздел.
Да мисля го, около себе си имам достатъчно примери за да съм на това мнение.Не твърдя, че всички хора употребяващи наркотични вещества са наркомани, просто ми е тъжно да гледам как връстниците ми си съсипват живота...
Би трябвало, но по4ти никой не е. Както всеки ден си проли4ава в поне 5-6 нови теми в 'Секс' раздела. Факт е, 4е тйнейджърите първо правят нещо, а после мислят. И какво, само защото по презумция всеки, който води полов живот, трябва да е осведомен за вси4ки рискове, дайте да приемем, 4е действително е така и да говорим само за приятната 4аст, понеже останалото е гадно? Не е необходимо, наистина...Първоначално написано от Seducti0n
![]()
![]()
![]()
![]()
Робинята на Quench
Първоначално написано от Raybeez
Споко, не си единствен.
Всеки си говори каквото му е на сърце и търси другарче за дискусия...
Мисля 4е аз съм виновна. Май обърках Seduction на кого говори последно.. Реших, 4е се отнася до моето мнение, но може пък и да не е...![]()
![]()
![]()
Робинята на Quench
Първоначално написано от SINDEL
Хихи, пиша си аз тук, на който му е интересно нека "да ме чете"
Първоначално написано от slun4ice
SINDEL, само да вметна, че при едно от момичетата е планирано.
А и не сме ли ние всички потенциални бъдещи родители. Какво ни пречи покрай секса, спорта и компютъра да понаучим как се гледа и възпитава дете. на мен лично винаги ми е било интересно. питала съм майка ми за най-малки подробности и винаги ми е било забавно и приятно да ми се разказва за това.
Колкото до това прави ли те 1 дете по-достоен човек....едва ли. Аз не се чувствам по-недостойна и по-неуспяла от момичетата с или очакващи бебета. Ок, детето не ми е приоритет за сега, но просто смятам, че е добре да подсигуря сигурно семейство и стабилен дом за бъдещото си поколение.
Въпреки това много искам да забременея и би ми било интересно да науча какво е да имаш дете през погледа на млада жена. Чета и пиша в бг мама(повече чета де) и наистина ми е интересно, но там нещата са прекалено разтегнати. Едва ли не за всяка майка и бебе има тема. Разтягат се до неузнаваемост и от 1 страница има 2-3 мнения различни от "запис" или "добро утро"......