- Форум
- По малко от всичко
- Бъдещи мами :)
- За или против аборта?
Аз именно за това много се дразня на изказването 'Днешната младеж...'. Да де, обаче днешната младеж е възпитавана от тези, които не са вече първа младост.
Имах една случка, малка бях, първи клас. Имаше едно момиче, което беше нарочило мен и няколко съученички и заедно с приятелките й ни биеха. Аз, като най-дребна в класа нямах никакъв шанс да се защитя. И майка ми след сума ти разговори с класна и кой ли не, взе мерки и я заведе госпожицата при директорката. А на родителската среща тази пита майка ми 'Ти с какво право си водила дъщеря ми при директорката?', а майка ми й отговаря 'Със същото, с което дъщеря ти бие моята'. И вместо да се поинтересува от дъщеря си, как така е била някое друго дете, защо, как се е стигнало до там, тя изрича 'Искаш ли сега аз да те пребия'. Е, майка ми е показала абсолютен непукизъм и не беше бита (то не че има шанс де), но не мога аз да си представя, че ще чуя как дъщеря ми бие други деца и няма дори да попитам как и защо...
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!