Цитирай Първоначално написано от krem4et0
Много се отклонихме, но все пак да кажа. Вчера бях на родителска среща при 2 класа. Имам си доста проблеми с тях и реших да ги навестя. Родителите нямаха идея коя съм, нямаха идея какви предмети учат децта им и при кого, нямаха ни най-малка представа, че вършат нещата, които споменах в час. Помолих им да попитат отрочетата си за какво точно говорим по Програмиране и отговорът беше...защо ни е да знаем, ние и без това не разбираоме. Беше като апел да следят дали детето им си има идея за какво точно стои в часовете ми...абсолютно липса на интерес от страа на родителя. А това, че се държат нагло и арогантно беше прието с усмивка.....не е проблемът в децата само.
Майка ми има същите проблеми
Един път майка ми беше попитала майката на едно момиче знае ли дъщеря и какво прави в междучасията (а тя само се натиска с някой и идва облечена като про*****тка а е само на 14)А тя и каза че това не е нейна работа и че дъщеря и има право да прави каквото иска и когато иска .. и когато майка ми я попита тя ли и купува тези дрехи тя каза че да и каза че и ги купува защото само чрез красотата и ще успее ......