.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

козметичен салон тук в София

Здравейте Искам да попитам момичетата , които са от София, къде ходите на козметик (кола-маска, оформяне на вежди и т.н.). Искам да ми препоръчате някой хубав козм.салон , да ме информирате за цените...ще съм ви балгодарна много за това Благодаря предварително

кв. Хаджи Димитър, в хотел Accord цените са много ниски, а козметичката е страшно готина мацка. нз от кой квартал си, но няма да съжаляваш ако отидеш там.
    ... so much to live for, so much to die for ...

Цитирай Първоначално написано от insanity_666
    кв. Хаджи Димитър, в хотел Accord цените са много ниски, а козметичката е страшно готина мацка. нз от кой квартал си, но няма да съжаляваш ако отидеш там.
    Мерси , даже ми е много удобно

Но все пак може да давате още предложения

Супер фен Аватара на iPurple
    Толкоова много места има, че.. толкова ли никъде не си виждала? И до сега не си ли ходила? Хотел акорд не е много готин не знам за там...
    Fall down seven times..
    Stand up eight.

Супер фен Аватара на iPurple
    Единя вариант е в мола.
    Fall down seven times..
    Stand up eight.

Цитирай Първоначално написано от iPurple
    Толкоова много места има, че.. толкова ли никъде не си виждала? И до сега не си ли ходила? Хотел акорд не е много готин не знам за там...
    абе и аз съм виждала на всяка крачка, ама като знам от фризьори колко съм страдала на този принцип, страх ме е да си представя повечето козметици
    а за самия хотел нз, но от салона съм безкрайно доволна - говорим за цени, качество, отношение най-малкото
    (не казвам, че това е единственото и най-доброто място, но върху него имам поглед)
    ... so much to live for, so much to die for ...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си