Ахахааъъхах. Смотани нещастници МАЙКИТЕ ВИ ДА ЕБА на ВСИЧКИ . Това че вашето ежедневие е сиво, скучно, еднообразно, изпълнено с депресия и сексуална незадоволеност си е ваш проблем. От къде се събрахте толкова хейтъри на 1 място. Рейбийз, приятелю за какво се бориш ? Екцентричност и различие във форума като постваш снимки намерени в гоглето? Пука ли ти много за бедните хора които карат Коледа с лъжичка олио хранителна дажба, пука ли ти за децата в Африка които гладуват, за децата в България които нямат родители и т.н. Пука ли ти ? Пука ли ти за хората които умират всеки ден. Пука ли затова че в момента някъде по света има погребение а ти си надул музиката ? Отговор-не. Покажи какво си направил за тях, какво си допринесъл за да бъдат по - добре? Каква инициатива си направил за да помогнеш? Кажи ми кажи ми моля те. Лицемер си ти щото се правиш на добрия самарянин само и само за да получиш "+1" зад твоето мнение. А ние какво да правим ? Да режем вените че някой си умира от глад и да не се храним ? Да сме тъжни на Коледа, да плачем ? Нека ти цитирам другаря Сталин : "смъртта на 1 човек е трагедия, смъртта на хиляди статистика". Боли ме "мъжкия полов орган" (гледам този лаф доста е нашумял) за тея хора и всички нещастници по света.
Кажете ми вие хейтърчета гнусни и противни на какво ви е яд ? Че хората имат коледно настроение и са щастливи ? Че могат да правят шопинг. Че имат парите да си го позволят, а вие не можете ? Еми скочете от някой блок тоГЪЗ.
Обичам Коледа. Обожавам я. Обожавам и декември месец. Настроението ми е чудесно всеки божи ден и всеки божи ден се събуждам с усмивка. Чувствам се страхотно и нямам търпение до този празник. На 25-26 съм циментиран у дома на топло с 50 грама марихуана точно 5 авера и здраво набиване на вкусотиите приготвени от майка ми и яко веселба. Пък на вас които сте криви и ви е все тая за Коледа майната ви