.
Отговор в тема
Страница 8 от 8 ПървиПърви ... 45678
Резултати от 176 до 180 от общо 180
    Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    darla, имах предвид на млечните зъби. Сега имам 2 пломби, 1 от които е на счубен в ръб зъб.

Супер фен
    Град
    Plovdiv,Kalofer,Montana
    ^aha.E,tazi ve4er sled banqta malkiq izpi 150gr KM s 2biskvit vutre(est cqlto ne6to e toplo) i zaspa sladko,sladko.U4udena sum,4e se predade tolkova lesno,no opredeleno ne mislq da mu spiram napulno humanata.

Мега фен Аватара на babity
    С голямо закъснение и за очудване на повечето мами (защото обикновено съм им контра)се обръщам към СоуФарСоуГуд да кажа, че точно когато съм се родила нашите са се нанесли в къщата ни (която и до ден днешен не е луксозно обзаведена и в някои аспекти може да се каже, че е недовършена) е имало само печка Чудо (на дърва и въглища) + едно най- обикновено русенско легло + лята мивка, облицована с плочки. Всичко друго е било голо, на мазилка и съм станала човек и ако не във смисъл на Човек - личност (защото критеиите за такъв на повечето хора са различни), то поне в най - физическия смисъл на думата. Къпана съм именно в мивката, за която говорех в момента, която ни е в горната кухня, която още тогава си е била кухня (по - скоро бокс). И като автор на темата, който е изказвал негативите на ранното майчинство когато съм споменавала фактора пари съм имала предвид не толкова това, че младият родител няма да разполага с много пари накуп, а това, че няма да има тази увереност и находчивост на един по - възрастен, зрял и опитен родител, както и способността му да се справи по най - добрия начин с липсата на тези пари. Говорех именно затова как се ражда детето в една възраст, когато самият родител е незрял (казвам го съдейки по това, което съм видяла - брат ми точно на 18 години изживяваше грандоманския си период, в който искаше всичко непременно да е марково само за да е гъзар), хвърля се на скъпи и в по - голямата част ненужни неща, защото не е наясно с отглеждането на едно дете и мисли, че щом нещо се предлага (независимо от цената) за бебетата, то неговото непременно трябва да го има, независимо, че в действителност въпросното нещо е маловажно и с чиста съвест може да лиши детето от него без сериозно последици. Накрая да кажа пак към мамите, че въпреки всичко казано отгоре аз, пак съдейки по опита си (никога не съм получавала подаръци от заможните си баба и дядо подаръци без да мрънкам солидно и да се обърнат нещата така, че накрая да съм унизена, да ми е писнало и да не искам вече въпросния подарък), че е абсурдно да се чака само на баби и дядовци, и приятелки и познати или въобще на подаръци. Колкото и да смятам списъка с необходимите неща на СоуФарСоуГуд за пълен с непотребни неща не мога да не се съглася, че жизненоважните неща все пак, въпреки всичко, си струват пари!

Като цяло си права, но имам една забележка.
    Никой никога не е готов да е родител. В смисъл, той може да иска, но винаги го има притеснението 'сега парите ще ми стигнат ли, добре ли ще живее, ще бъде ли добре възпитано'. Способност за оправяне с липсата на пари вече си зависи от много фактори и възрастта е доста незначителен. Познавам момиче на 16 години, което работеше, за да бъде поне една идея към независимостта от финансова гледна точка, познавам и 22 годишен мъж, който дори няма намерението да започва работа, поради най-идиотската възможна причина. Познавах и 17 годишно момиче, работещо за апартамент, а редовно чета за 30 годишни, чакащи на готово при мамчето.
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Мега фен Аватара на babity
    Цитирай Първоначално написано от Wrathchild
    Като цяло си права, но имам една забележка.
    Никой никога не е готов да е родител. В смисъл, той може да иска, но винаги го има притеснението 'сега парите ще ми стигнат ли, добре ли ще живее, ще бъде ли добре възпитано'. Способност за оправяне с липсата на пари вече си зависи от много фактори и възрастта е доста незначителен. Познавам момиче на 16 години, което работеше, за да бъде поне една идея към независимостта от финансова гледна точка, познавам и 22 годишен мъж, който дори няма намерението да започва работа, поради най-идиотската възможна причина. Познавах и 17 годишно момиче, работещо за апартамент, а редовно чета за 30 годишни, чакащи на готово при мамчето.
    Говорех за опит и за възраст, защото съм второ дете и майка ми ме е родила на 29 години. Съгласна съм с теб, просто се опирах само и единствено на собствения си опит.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си