Може би както са постъпвали с мен-от 2-ри клас помагам в счетоводна работа. Знам цената на парите, знам кака се изкарват и колко лесно се харчат и знам какво мога да поискам. Винаги има алтернатива. А и не е добро възпитание да угаждаш на всяка прищявка на детето си. По-скоро е грешно. Трябва да се научи, че в живота има и НЕ.

Виж, аз съвсем не мисля да имам дете поне не близките 2-3 години. Не заради пари, не и защото ме е страх, че няма да се справя. Просто искам да поживея с човека, който смятам да бъде баща на децата ми. Но не искам само 1 дете. Искам поне 2. И все пак, ако това се сучи днес, няма да съм отчаяна и нещастна. Няма да го махна, няма да се откажа от него. Все пак не съм дете, не съм без образование и за сега имам и работа...

Не мисля, че това е пикът в моя живот, но се боя, че когато настъпи финансовият пик, тогава няма да искам дете в търсене на още по-големи върхове в работата или по-голяма заплата.

Да, не съм готова на 100% да съм родител, но от около година ми става мъчно при всяка нова менструация. това е сигнал, че го искам. А знам, че докато имам 2ръце, докато приятелят ми е млад и упорит, аз няма да оставя детето си гладно, жадно, голо и наакано.