Чудя се как баткото и каката на моя приятелка гледат бебето си, след като общият им доход е около 600 лв...И тя не кърми.
3-ма човека с 6-700 лв живеят. Аз си правя сметката, че 6-700 ще ми стигат за мен и мъжа, като в това число влиза наема.
И каква е тая почерпка 700 лв? Да няма да ходите на банкет? Преди 5 години балът ми на ресторант с 20 човек гости струваше 500 лв...Сега да струва същото 700 лв. И говоря на ресторант с пиене, 3 ястия, музика под наем......
Мъжо ми е мебелист-може да направи креватче. Но защо? Аз и той имаме еднакви, на вид абсолютно нови.
От раждането мога да спестя също. дали ще имам козметичен шеф не ми пука, защото и без това имам 100 белега от сърдечна операция, гинекологът ми е директор на местната болница и ме преглежда от години без пари, а и баща ми му е консултант по доста финансови въпроси и личен приятел. Секцио по медицински причини(както е при мен) е безплатно!
450 лв не може да е моят разход на месец, ако ще да се съдера. това прави 1350 лв на месец за 3-ма, а родителите ми не получават толкова.
Говорим за 3-ма възрастни.
Защо трябва да му купувам пюрета? Може и да му правя...Преди с Дарла говорихме за пюретата. Не може да ме обеди, че 1 пюре от 125 мл струва 3 лв, ако си го направиш сам!