Извинявайте , че пиша тук , но не се сдържах. Та , въпроса ми е към darla , но първо да обясня за какво става въпрос. От бебенце се обривах, но само по сгъвките - на краката и ръцете , но преди 2 години , обривът се качи до лицето , при което пламваше цялото , лющеше се кожата , гноеше , очите ми плачеха , цялата бях подута и естествено страшно болеше - естествено през всичките тези години (15) съм обиколила всички лекари във Варна и околията и съм лекувана с всякакви лекарства , но лечението винаги е имало само краткотраен ефект. Та да си дойдем на думата , бях при един доктор , който ми каза че кожата ми , още от бебе не си е изградила защитен слой и е много , много чувствителна. Дразни се от вода , дори от сапуна Себамед , което беше шок за него . Той ми каза да ползвам само бебешки шампоани. Първоначално ползвах някакъв изкилиферчен френски , на който дори да искам не мога да му напиша , камоли да му възпроизнеса името. Днес си купих шампоан на Мустела - , та ако имаш някакви отзиви от него - да го ползваш или да си чувала нещо , ще бъда благодарна да споделиш , защото от всичко досега , което съм чела въобще за марката е било в опложителна насока , но от още едно мнение глава не боли. Мерси