- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- ГаФ из отзадзе
Абе хахаха един прияятел беше ми звънкал в 2 през нощта щото нямал на кой др...... таа за кво ставаше дума решили с приятелката му да правят анален хахах и мацката навита и той също ама човека от страх да не би да се изложи и цитирам "да няма нещо вътре" се притеснил мноу и не станала раутата и мацката му се разсърдила та аз тряяше да ги оправям после и блаа блаа..тааа при вас някви такива гафчета имало ли е
![]()
![]()
![]()
![]()
az se se6tam samo za edno ne6to koeto moje da ima vutre bratle i to ne e mnoo hubavoПървоначално написано от Golodupe
ama po pricnip nqq be to ina4e kak 6e se prai analen sex ako zadnika na momi4eto e pulen sus shits
![]()
абе знам ли то гафове мноу има![]()
![]()
![]()
Голям филм! Само дето малко не се разбра заедно ли си ги оправял или поотделно![]()
Най-много мразим чалга и McDonald's!!!
Есть только миг между прошлым и будущим.
Именно он называется жизнь!
хахахаха ми който ми падне 1-вихахаха не мани базика ам тва си е мноооу верно
![]()
xax всеки ги е слушал тея митове ...
Хубаво е преди анален секс момичето да си е направило клизма, поне така съм чувала, точно заради тези изненади. Всъщност аз отзад не съм пробвала и не съм сигурна... но мисля че е така![]()
http://www.impulse.bg/user/D_U_P_L_A_T_A
Усещам как възбудата ти постепенно нараства.Докосвам те с език и ти стенеш, а аз те захапвам нежно със зъби, защото искам да се убедя, че си жив.Трепериш, но не от болка, настръхваш, но не от студ...
http://www.impulse.bg/user/D_U_P_L_A_T_A
Усещам как възбудата ти постепенно нараства.Докосвам те с език и ти стенеш, а аз те захапвам нежно със зъби, защото искам да се убедя, че си жив.Трепериш, но не от болка, настръхваш, но не от студ...
абе митове легенди на човека му падна патето хахаха
.... Марто не се сърди копеле те не те знаят![]()
![]()
![]()
ХахаххАХхахахахаХАх това беше уникалноПървоначално написано от tqnko
![]()
Първоначално написано от ubuntu
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ubuntu написа:
Най-гадното е когато вадиш КУРааа, а той не знайно защо става все по дълъг от обичайното, един такъв нестандартно кафяв .... и върху него някъде по средата има обелка от домат
xaaaxaxaa![]()
![]()
![]()
MapTo слушаи ... нема се палшиш копеле
![]()
![]()
spoko ve hora 4ast okolo 6 santa otzat se namira muskul koito nepozvolqva da ostane ne6to v anala![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от x3eme
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
броя на хората в форума расте ли, расте, а общият коефициент на интелигентност си остава същиятПървоначално написано от niki7y
![]()
Samе shit... different way
Koi ti gleda koieficienta na inteligentnostПървоначално написано от get_high
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
хахаххахахахах така е... никой не те гледа колко си умен или тъп![]()
![]()
![]()
You don’t care how it hurts
Until you lose the one you wanted
Cause you’ve taken her for granted
And everything you have got destroyed
But you’re just a boy