- Форум
- По малко от всичко
- Информационни технологии
- Проблем със звука
значи аз бях намалил звука на компа и сестра ми решила че е от компа от аудио платката и почнала да разместава там и ся като опрая всичко няма звука
shadow4e
Пиши описателни заглавия
как може да си токова маумен чети по добре написал сам че е намалено от колоните а после сетра ми е пипала по платкатаПървоначално написано от tqnko
Остави го tqnko той винаги е такъв.Ами значи ако ти неможеш да се оправиш закарай го при някой който разбира.Само с това мога да ти помогна
аз ще мога да го опрая сложил сам всички кабели но звука не излиза дали не е изгораяла платкатаПървоначално написано от jambo_bs
Съмнява ме.Всичко може незнам сестра ти какво е барала.Аз ся като са замисля тия сестри не са работа.Все пипат да взема да я убия мойта
че ако ма остай без компютър незнам просто
![]()
По - спокойно мъжки.Само не са стягайПървоначално написано от tqnko
щот ставаш смешен. Хората най - спокойно си питат а ти им се звериш.Поне като неможеш да помогнеш не се обаждай.Ако всички бяха "разбирачи" като теб нямаше да е интересно.
ок добре за отговора ама ти малко зе да се престараваш писна ми тва пина ми онова щом ти е писнало не чети мой теми деПървоначално написано от tqnko