.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

На Дискотека По Празниците

Интересува ме Какво мислите за излизането на дискотека през тези дни 24,25,26,27,28,29,30 ... смисъл имате ли планове да излизате тогава... просто се чудя защото да не отида и да е празно.. дали обичате да избухвате или седите вкъщи

Ми сигурно ще има много желаещи да ходят по дискотеките на празниците, но точо тогава ще има супер много проверки иии такива като мен дету нямаме годинки ше увиснем ..... за съжаление

Мега фен Аватара на kuklichka_bg
    Град
    в мечтите ми
    Мене майка ми довечера не ме пуска пък за 22 23 24 25 26 да не говорим
    Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.

относно проверките... говорих с един човек който е от полицията но ми каза да не казвам че го знам от него.... и ми каза че още закона не е изобщо приет и не се знае кога ще се приеме така че който има 16 години няма никакъв проблем а дори да се приеме закона ... сабирате се 1 компанийка намирате един 18 годишен който да ви знае имената... като го питат.. и сичко е ок не се притеснявайте това е българия се пак за всичко има начин

Мега фен Аватара на Goddess
    Град
    София
    По празниците точно ще е още по-голямо мазало и от по принцип...

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    Няма значение какъв ден е, дискотеките винаги са отворени, както и за хората нема спиране да се забавляват.
    Дали дискотека, али домашно, едва ли младите ще си седят вкъщи по което и време на годината да било!

Аз знам че ще са отворени защото съм Dj и ще работя през тези дни и просто се интересувах дали ще е лудница

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си