- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Търся готини запалки ?
Здравейте на всички, искам да подаря на гаджето си запалка ..... обаче не мога да му харесам нещо хубаво и да е мъжко ..... ако имате идея за сайт или може би магазин в софия където да има яки запалки, и все пак не многооо скъпи, моля споделете ?
zippo ... На цени от 20 лв до 1000 лева .. Това са Мъжките ! запалки ..Такава подарих на бащата по-миналата година струваше към 60 кинта и още работи неотказно. Само където се зарежда с бензин, а не с газ
![]()
“Her lips say no, but her hormones say 'Oh my God, yes, more.”
1 запалка оригинална мери джейн 50 лв
haide da vidim kakvo ste pravili snoshti v zalata
- aa..zna4i pravih grub,ramo,triceps
S.T. Dupont ? Ама все пак кажи под "не много скъпи" какво разбираш![]()
Можеш да вземеш някаква, такава като тази, от снимката на Крайст и после да я дадеш да я гравират. Така ще я направиш уникат!
Ами не иска ли кибрит?
Един стек кибрити по 5 ст. около 50 ст.
Зебра са добри.
Като му купиш запалката можеш да я занесеш някаде кадето да могат да ти гравират нещо на нея!![]()
На мен пък любимият ми модел струва 15 лв.![]()
Аз запалки купувам от магазина на Раковска в близост до Слайков, в който продават и табакери, мечове, чаши, часовници, ключодържатели и тн, но не му знам името.![]()
Значи предложението ми отпадаПървоначално написано от LP_GirL
![]()
Ако беше от Русе щях да ви покажа невероятни които са по хубави от видяните снимки до сега тук във тази тема !![]()
супержалко , че не съм от Русе ..... аз му купих вече де
забравих на коя марка беше, тъй като вече му я дадох ..... беше гумирана в червено и така разчупена форма, смисъл аз не исках да е като тия на зиппото, щото са банални
важното е, че на него мн му хареса
)) благодаря ви
![]()