- Форум
- По малко от всичко
- Бъдещи мами :)
- От чисто любопитство... Любими имена
момче-Николай,Виктор,Живко,Деян,Т ихомир![]()
момиче-Мария,Жасмина,Константина, ергана,Деяна,Таня,Методия, ихаела,Кремена,Никол,Дорот ея,Тихомира и Емел
Аз ако имам деца бих си ги кръстил така (не са български имента, защото и аз не съм българин):
момче: Андреа, Мартин, Александър, Томас, Джон, Даниел, Майкъл, Джонатън, Дейвид, Джейкъб
момиче: Елизабет, Анна, Сара, Дженифър, Анджелина, Хана, Браяна, Андреа, Керълайн, Джъстина
![]()
А по повод,не всички чужди имена не звучат добре с български фамилии.В класа имам Франческа Димитрова..не звучи никак зле
![]()
And you were strong,and I was not..
My illusion,my mistake..I was careless,I forgot..
I did
And now when all is done..There is nothing to say..
http://www.album.bg/mallsy_/
За момичета: Натали,Марина,Ева,Виктория и Катерина ..![]()
А за мочмчета: Явор,Ясен,Константин .. и Здравко става![]()
Green DayBaffaLsc
TFK
![]()
NarutoDarker Than Black
Fullmetal Alchemist
D Gray Man
Избухлива съм, лесно раздразнителна, имам голямо его.. кво да се прави.
Кристиян
Кристина..
Александра
Наталия..
лия,каролина,несил и даря ест (моето име)
Хмм...интересно ми е дали сте се замисляли,че може и сами да си измислите имена?Така ще бъде уникално,защото никой няма да има такова име,а и като сам си го измисляш ти решаваш колко гласни,съгласни и т.н. да има! Аз лично така бих направила![]()
![]()
If my heart had a face,it would be smiling...
ForeverYours, и аз си мислех така преди, даже си обмислях нещо от сорта на Яделин примерно, докато не ми казаха, че не можело да кръщаваш с имена, които не съществуват. Всъщност би било странно, ако е вярно, защото не вярвам да има документирани имена, от които да избираш и измежду тях да има ненормални като Телефонка, Лимон и т.н., които реално си съществуват. Не знам... Но иначе идеята е много готина.
Марина или Лия
![]()
[size=2][b]I believe, I can fly .. PLATSCH! .. Schei
Хмм...това не е ли малко глупаво?Да не можеш да си кръстиш детето както искаш!Нали всеки си е отделна личност и си решава сам какво да прави!Така че да е невъзможно или забранено да си кръстиш детето с измислено име е много тъпо!Все пак имената не са ни дадени ей така на готово смисъл дори много популярните имена като Мария,Александра все са измислени от някой!Аз лично ще си кръстя детето както си искам пък да дойде някой да ми каже,че неможело![]()
![]()
![]()
Малко по-рядко срещани - Жаклин, Катрин
От по-разпространените-Яна, Вяра, Мария, Калина
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
Тогава няма проблем!Кой ще иска да си кръсти детето с изислено обидно име??![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Тези, които са си кръстили детето Пенислав, например...
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Хихи аз имам слабост по азиатските имена - Ай, Сакура, Юи за момиче. Нещо по-"нормални" може би са Ирини, Марина, Велика, Елинор.
Виж имам проблем с мъжките нищо, че по принцип не искам момиче. Може би единственото, което съм харесала е Неджи, което си доста странно и ако имам един ден дете не съм много убедена, че бих имала смелостта да го кръстя така. Но просто името го свързвам с една прекрасна манга, пък и то значението му е прекрасно. xD
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Гледам че сте дискутирали галените на АлеКсандра и Алесандра. Ами аз се казвам Александра и ми викат Сандра, Сандри, Сани, Али, Алики.. Изобщо има си галени името и съвсем не са лоши.Само Сашка и Алекс са ми противни.
Иначе аз вече си избрах имена за децата ми. Ако имам момченце ще се казва Теодор с ударение на е-то (умалително - Теди) а ако имам момиче ще е Алиса (умалително - Али). И двете имат много хубави значения и се връзват с фамилията на приятеля ми![]()
Само не знам ако имам 2 момчета или 2 момичета какво ще правя
![]()
![]()
Момче - Кристиян , Боян ,Даниел / ударение А /
Момиче - нямам голям фаворит ,но ми се е набило Рейчъл
Валерия за момиче, Валери - за момче !![]()
![]()
![]()
![]()
Аз съм, каквото казвате, че съм! Ако не бях, защо щях да твърдя, че съм.. ;]]
Зайко []]]][]][] <3
момиче елеонора мартина виктория
момче виктор георги николай
Ева, Калина![]()
Не се давам ! Като си имам детенце ще си кръстя както аз си искам.. Съжалявам баби - детето е мое, вашите сте си ги кръстили вече.
За момче не съм мислила, но Виктор ми харесва страшно много.![]()