- Форум
- По малко от всичко
- Бъдещи мами :)
- От чисто любопитство... Любими имена
Кристиян, Красимир, Даниел, Габриел за момче
За момиче- Ивайла![]()
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Mom4e: Kristiqn, Martin, Alex (v1preki 4e ne bih si kr1stila deteto Aleksand1r .. ne 4e mi haresva, no mi zny4i ist1rkano ve4e)
Momi4e: Andrea, Viktoriq.. moje i ne6to po originalno da izmisla![]()
аз харесвам имена като Александар ..Андреи..Анатоли..а за момиче съответно Александра..Андрея..Мария ми харесва също :P
аз се казвам АНТОНИЯПървоначално написано от darla
Това е перф име,нали
кръстена съм на дядо..Бог да го прости
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
по темата. любимите ми имена за момче са Иван и Александър, а за момиченце-Александра,Каталина, МАРИНА, .. МН СА![]()
![]()
Александър (h)
Стига тая толерантност.
България над всичко!
Няма нужда да питаш, krem4et0! Въпросът е уреден!Първоначално написано от krem4et0
![]()
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
даа,и на мене Сашка [Сашо] ми бърка в здраветоПървоначално написано от krem4et0
Приятелят ми се казва Александър,ама аз си му викам Сашко
това е по-приемливо
а иначе,не знам защо,но мн ми харесва и името Алекса
![]()
![]()
Александър (h)
Стига тая толерантност.
България над всичко!
Лъчезар, Станимир и Николай са любимите ми мъжки имена.
А за момиче харесвам по-кратките: Зоя, Яна, Ася
Харесват ми имената Никол, Ралица,Кристина,Ивон,Искра! !!
А за момчета Борис, Борислав,Радостин,Валентин !!!![]()
аз харесвам Лея/Леа и Тея/Теа
Търся кръстница за нероден НиколайПървоначално написано от kalpazanka
![]()
ей веднъж да срещна някой,който да ми харесва името....Първоначално написано от VeSna
много от хората даже не знаят че съществува такова име......и ме дразни че много го бъркат с Анелия...и като че ли се обезличава....
та по темата ще се постарая в бъдещето като имам деца да има консенсус и да не са кръстени със всеизвестните и много срещани имена в България,като Георги,Иван и Тн....
Харесват ми имената Велизар/а,Ева,Ива,Красимир/а,Ким (за момче и момиче)Стефан....има и още имена които ми хареват......на момента ще го мисля,искам момче така че избора предполагам ще ми е доста сложен![]()
Take this broken wings and learn to fly again and learn to live so free
and when we here the voices sing the book of love will open up and let us in
so take these broken wings!
АЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗ ЗПървоначално написано от krem4et0
Аз съм забелязала ,че много хора харесват името Александър,но на мен много повече ми харесва само Алекс..както и ми харесва адски много името Даниел..Та така де за мъжки имена много не се сещам ,но за женски много ми харесват Даная,Мирела,Никол,Наталия, Адриана,Виктория като сестра ми, Анелия, Дебора, Лора, Нели..абе адски много са всъщност.Също ми харесват имената с буквата Е като Елеонора например. А моето също си ми харесва..не просто защото е мое ами ми харесва как звучи..
![]()
Преди време имах сън в който кръщавам детето си на дявола.
На сън казах, че ще го кръстя Дяволо и, ако един ден имам момче, ще го кръстя така.
Е, българските имена се повтарят и са ми антипатични, честно казано.
Моите предложения - Спенсър, Джакомо, Слоун, Дженифър, Пепеляшка, Джорджия, Флавио, Крайс, Оливер, Жан, Бюти, Сан Тонио, Хосе Гуаро...
^Като ги съчетаеш с българско презиме и фамилия, звучат.......меко казано отврат. Ричард Груев като пример.
Моето име да речем е славянско, а не типично българско.
о на мен любимото ми е Ферарио Спасов....
Аз съм Дейвид, фамилията ми е хубава, но от съображения не я споменавам.Първоначално написано от krem4et0
Името става така : Дяволо Дейвид (фамилия)
На мен ми харесва, а ти бъди като останалите 7 млн. С какво ще бъде уникално твоето дете? Хорате се кефят на хубави имена, като се запознаваш не си казваш трите имена, дори мисля, че рядко ги казваш - я в училище ти го кажат, я не.
Според българското законодателство окончанието в презимето и фамилията -ов/а, ев/а и прочие са ЗАДЪЛЖИТЕЛНИ!
Така че детето ти ще е Дейвидов или Дейвидова....
Нима името прави даден човк уникален или не? Ще биде уникално по външност, нрав, възпитание, живот....Всеки е уникален като личност, дори и еднояйчните близнаци!
^ права е. Въпреки че лично на мен има много чужди имена, които адски много ми харесват. Едни от любимите ми са Кевин и Джонатан, но не се бях замисляла за презимето на внуците ми... даже и това което сме избрали за сина ни(още няма да казвам, кое е че да не разваля всичко) също е малко нестандартно като презиме
Не са задължителни. Можеш да пишеш детето си както пожелаеш, дори можеш да го пишеш с друга фамилия, въпрос на желание.Първоначално написано от krem4et0
Не е за предпочитане фамилията да му е друга, за това се приема фамилията на семейството.
Презимето НЕ Е прието да е с окончание, защото не всяко едно име е съответстващо на тази простотия. Имам приятел, който се казва Антони Дейвид Сталев. Къде ги гледаш ти тея задължителните, бе, маце?
имам приятелки от руски произход, така да се каже и наистина при тях презимето е с -вна..., а за като цялото име да е се приеме за презиме май нямам такива познати, но съм склонна да вярвам че може и така да е. Обаче дали не ми е заблуда, смис ако бащата е от чужд произход то няма как да се приеме побългаряване, но не знам как стоят нещата с западно име и българин...
Няма такава простащина като "ОВ".Първоначално написано от traka
Някой, ако се казва Дед, по логиката на Кремчето, сина му ще е Дедов![]()
Спокойно, такива простотии няма.
Е по повод на така звучното получило се име има вариант на Дед-скиПървоначално написано от SWASTlCA
има и още окончания сега като се замислих