.
Отговор в тема
Страница 2 от 12 ПървиПърви 123456 ... ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 278
    Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Кристиян, Красимир, Даниел, Габриел за момче
    За момиче- Ивайла

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    ^Търсиш ли кръстник на Ивайла

Mom4e: Kristiqn, Martin, Alex (v1preki 4e ne bih si kr1stila deteto Aleksand1r .. ne 4e mi haresva, no mi zny4i ist1rkano ve4e)
    Momi4e: Andrea, Viktoriq.. moje i ne6to po originalno da izmisla

Град
    там някаде
    аз харесвам имена като Александар ..Андреи..Анатоли..а за момиче съответно Александра..Андрея..Мария ми харесва също :P

Цитирай Първоначално написано от darla
    umiram za imenata:Kristian,Kiril,Rosen(za mom4e) vupreki,4e s muja mi ne postignahme konsensus i krusihme malkiq Georgi.No az ne tropnah osobeno s krak za mujko ime,nz za6to.no ako edin den dai Boje imam du6terq-togava na vsqka cena 6te bude Antoniq(obojavam go ot malka tova ime) ili Reneta(na sestra mi).Za momi4e nqma da napravq kompromis.
    аз се казвам АНТОНИЯ Това е перф име,нали кръстена съм на дядо..Бог да го прости

по темата. любимите ми имена за момче са Иван и Александър, а за момиченце-Александра,Каталина, МАРИНА, .. МН СА
    Александър (h)

Стига тая толерантност.
    България над всичко!

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    Няма нужда да питаш, krem4et0! Въпросът е уреден!

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Един от първите ми братовчеди е Александър Александров Александров.....оттам ми се обезличи. Иначе имах колега Александър, но му казвахме Алек. Имам колежка Александра, хубаво е, но Сашка ми бърка в здравет.
    даа,и на мене Сашка [Сашо] ми бърка в здравето Приятелят ми се казва Александър,ама аз си му викам Сашко това е по-приемливо а иначе,не знам защо,но мн ми харесва и името Алекса
    Александър (h)

Стига тая толерантност.
    България над всичко!

Супер фен
    Град
    i`m lost (;
    Лъчезар, Станимир и Николай са любимите ми мъжки имена.

А за момиче харесвам по-кратките: Зоя, Яна, Ася
    Свестните у нас считат за луди

части от мен

Харесват ми имената Никол, Ралица,Кристина,Ивон,Искра! !!

А за момчета Борис, Борислав,Радостин,Валентин !!!

Голям фен Аватара на akinom
    момченце: Николай
    Момиче:Ренета

Голям фен
    Град
    Na nebeto sred zvezdite

o

аз харесвам Лея/Леа и Тея/Теа

Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от kalpazanka
    Търся кръстница за нероден Николай

Цитирай Първоначално написано от VeSna
    Aз държа името да е с буквата "К" и засега имаме малко спорове с милото по тази тема, но ще се оправиме Просто "К" ми е любима и имената с нея - Кирил, Камен, Красимир, Катрин, Катерина, Корнелия и т.н.
    ей веднъж да срещна някой,който да ми харесва името....
    много от хората даже не знаят че съществува такова име......и ме дразни че много го бъркат с Анелия...и като че ли се обезличава....

та по темата ще се постарая в бъдещето като имам деца да има консенсус и да не са кръстени със всеизвестните и много срещани имена в България,като Георги,Иван и Тн....

Харесват ми имената Велизар/а,Ева,Ива,Красимир/а,Ким (за момче и момиче)Стефан....има и още имена които ми хареват......на момента ще го мисля,искам момче така че избора предполагам ще ми е доста сложен
    Take this broken wings and learn to fly again and learn to live so free
    and when we here the voices sing the book of love will open up and let us in
    so take these broken wings!

Цитирай Първоначално написано от kalpazanka
    Търся кръстница за нероден Николай
    АЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗ З

Град
    ВаРнАаАа
    Аз съм забелязала ,че много хора харесват името Александър,но на мен много повече ми харесва само Алекс..както и ми харесва адски много името Даниел.. Та така де за мъжки имена много не се сещам ,но за женски много ми харесват Даная,Мирела,Никол,Наталия, Адриана,Виктория като сестра ми, Анелия, Дебора, Лора, Нели..абе адски много са всъщност.Също ми харесват имената с буквата Е като Елеонора например. А моето също си ми харесва..не просто защото е мое ами ми харесва как звучи..

Преди време имах сън в който кръщавам детето си на дявола.
    На сън казах, че ще го кръстя Дяволо и, ако един ден имам момче, ще го кръстя така.

Е, българските имена се повтарят и са ми антипатични, честно казано.

Моите предложения - Спенсър, Джакомо, Слоун, Дженифър, Пепеляшка, Джорджия, Флавио, Крайс, Оливер, Жан, Бюти, Сан Тонио, Хосе Гуаро...

Град
    Свищов
    ^Като ги съчетаеш с българско презиме и фамилия, звучат.......меко казано отврат. Ричард Груев като пример.

Моето име да речем е славянско, а не типично българско.

о на мен любимото ми е Ферарио Спасов....

^Като ги съчетаеш с българско презиме и фамилия, звучат.......меко казано отврат. Ричард Груев като пример.

Моето име да речем е славянско, а не типично българско.
    Аз съм Дейвид, фамилията ми е хубава, но от съображения не я споменавам.

Името става така : Дяволо Дейвид (фамилия)

На мен ми харесва, а ти бъди като останалите 7 млн. С какво ще бъде уникално твоето дете? Хорате се кефят на хубави имена, като се запознаваш не си казваш трите имена, дори мисля, че рядко ги казваш - я в училище ти го кажат, я не.

Град
    Свищов
    Според българското законодателство окончанието в презимето и фамилията -ов/а, ев/а и прочие са ЗАДЪЛЖИТЕЛНИ!

Така че детето ти ще е Дейвидов или Дейвидова....

Нима името прави даден човк уникален или не? Ще биде уникално по външност, нрав, възпитание, живот....Всеки е уникален като личност, дори и еднояйчните близнаци!

^ права е. Въпреки че лично на мен има много чужди имена, които адски много ми харесват. Едни от любимите ми са Кевин и Джонатан, но не се бях замисляла за презимето на внуците ми... даже и това което сме избрали за сина ни(още няма да казвам, кое е че да не разваля всичко) също е малко нестандартно като презиме

Според българското законодателство окончанието в презимето и фамилията -ов/а, ев/а и прочие са ЗАДЪЛЖИТЕЛНИ!

Така че детето ти ще е Дейвидов или Дейвидова....

Нима името прави даден човк уникален или не? Ще биде уникално по външност, нрав, възпитание, живот....Всеки е уникален като личност, дори и еднояйчните близнаци!
    Не са задължителни. Можеш да пишеш детето си както пожелаеш, дори можеш да го пишеш с друга фамилия, въпрос на желание.

Не е за предпочитане фамилията да му е друга, за това се приема фамилията на семейството.
    Презимето НЕ Е прието да е с окончание, защото не всяко едно име е съответстващо на тази простотия. Имам приятел, който се казва Антони Дейвид Сталев. Къде ги гледаш ти тея задължителните, бе, маце?

имам приятелки от руски произход, така да се каже и наистина при тях презимето е с -вна..., а за като цялото име да е се приеме за презиме май нямам такива познати, но съм склонна да вярвам че може и така да е. Обаче дали не ми е заблуда, смис ако бащата е от чужд произход то няма как да се приеме побългаряване, но не знам как стоят нещата с западно име и българин...

Цитирай Първоначално написано от traka
    имам приятелки от руски произход, така да се каже и наистина при тях презимето е с -вна..., а за като цялото име да е се приеме за презиме май нямам такива познати, но съм склонна да вярвам че може и така да е. Обаче дали не ми е заблуда, смис ако бащата е от чужд произход то няма как да се приеме побългаряване, но не знам как стоят нещата с западно име и българин...
    Няма такава простащина като "ОВ".
    Някой, ако се казва Дед, по логиката на Кремчето, сина му ще е Дедов
    Спокойно, такива простотии няма.

Цитирай Първоначално написано от SWASTlCA
    Цитирай Първоначално написано от traka
    Няма такава простащина като "ОВ".
    Някой, ако се казва Дед, по логиката на Кремчето, сина му ще е Дедов
    Спокойно, такива простотии няма.
    Е по повод на така звучното получило се име има вариант на Дед-ски
    има и още окончания сега като се замислих

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си