- Форум
- По малко от всичко
- Бъдещи мами :)
- От чисто любопитство... Любими имена
Значи... да не те обидя, но като си кръстиш с някое от тези имена детето, как по-точно то ще се връзва с фамилията?Първоначално написано от schlanky
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Как ли? Робърт Димитров,например... бе звучи сиПървоначално написано от Wrathchild
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
А тва с Мери-Кейт е ебати простотията... Дано schlanky да има деца след 10-тина и нагоре години,за да има време да преосмисли тия неща,че иначе горкото дете...![]()
Мда, Робърт Димитров е чудно...
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
това не е толкова фрапиращо! Представи си след време децата му как ще се казватПървоначално написано от Wrathchild
например: Миглена РОБЪРТОВА еди си ква
или Иван Робъртов ...
![]()
От самозагубени, празноглави, антиинтелигентни, прости, морално-деградирали, материално извисени, несъстоятелно ориентирани, префукани, нагли, нахални индивиди ми писна!
Иван Робърт еди-к'ъв сиПървоначално написано от pinki
Да, познавам човек, който е с баща българин, но с чуждо име. И това -ов го няма. Което не пречи пак да е нелепо.
~
Обожавам името Николай..Ангел също.
за момиченце още не знам.![]()
Женски имена: Габриела,Елена,Ивета,Михае а,Теодора,Веселина,Мария
Мъжки имена: Димитър,Иво,Иван,Теодор,Еду ардо...
за девойче: Емануела/Емилия/Емили, Андреа [без да правим асоциации с фолк дивите със същите имена]
за момък: Венцислав
Аз сънувах че ще имам момче и ще се казва Дейвид![]()
мъжко - Николайсъщо така ми харесва и Ангел
женско - Ирена,Моника,Изабела и Габриела![]()
но ако имам момче то задължително ще се казва Николай![]()
![]()
![]()
Залагате ли?! Спечелихте ли?!
Че аз умирам, а вас ви презирам!
В главата ми има само женски имена, тъй че напук на моето съкровенно желание да имам момиче, със сигурност ще ми се пръкне някой мъж![]()
Искам ако имам момиче да го кръстим Ния или Даная, а ако е момче - Данаил или Даниел. И двамата с приятеля ми харесваме тези имена, така че живот и здраве, името ще е най-лесно
п.п. Редактирам мнението, защото напоследък много харесвам Симона и Деница![]()
Изобщо грам не си се представям като майка на момче. Четох(а и статистиката тук във форума и сред моите познати показва, че е така), че младите майки до 26-7 по-често раждат момчета, а по-големите мами-момичета. Колко е вярно не знам, но е факт че тук май само на момчета майки има, а от 5 бебета на бивши мои съученици, 5 са момчета...Въоръжавам се с търпение и мноооого кисело мляко преди да забременея и стискам палцуни за момиче. Изобщо, ама грам не искам момче. Трябва насила да ме сложат на операционната маса, за да го изкарат от мен. Просто не ща и толкова. Приятелят ми пък не ще момичета....сложна работа.
Мале, ако след тежката бременност и секциото, които застрашават в голяма степен живота ми, се пръкне момче, ще си умра от мъка.
(Скоро имаше подобна тема )
Та, мечтата ми е да имам момчета.
Ако дай Боже се сбъдне , ще ги кръстя Иън и Ноел , а ако има трето , ще е Лиам.
Ако имам момиче/та , то предполагам, че имената ще са Ева, Ана и Ниа![]()
Hey ! Mr Tambourine Man, play a song for me,
In the jingle jangle morning I'll come followin' you..
Първоначално написано от krem4et0
Ех, и аз съм така
Хич, хич, ама хич не ща мъж
Ако има и капка истина в тая статитика ще се гръмна
За една година около мен се родиха 5 момчета, сега чакаме другия месец да се пръкне и... още един
Толкова се надявах, че сега ще отсрамим женката половина от човечеството, а то се оказа, че пак се изложихме
![]()
Само за мома стискам палци и мъжо същоТой каза уж, че девойка ще прави ама знам ли аз какви ще ги върши
![]()
![]()
![]()
![]()
Елена,Антония,Галя,Маргари а,Виктория
Виктор,Валентин,Теодор,Гал н![]()
Да не сме в магазин тоя номер там върви счупено,скъсано..връщаш да се смени.. : )
Харесват ми дълги имена: защото могат да се скращават:
Александър, Магдалена, Десислава;
Ния, Дея ( надявам се скоро да го използвам) , Яна и едно малко странно Лия
Не знам защо, но аз съм с нагласата, че един ден, когато му дойде времето, ще имам момиче. И не знам защо, но винаги, когато си представя този момент в съзнанието ми изниква "Антония". Не знам дали някой ще ми повярва, че го чувствам, че това е името.
Ако пък е момче мисля си Александър.
Само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!
Супер яко е да имаш странно име.Моето е Рикардо и всички ми казват, че съм от Мексико или от Испания.
Бранислав също е странно, но е българин.Мислете преди да действате. :P
^ Наистина звучи все едно си от Мексико или Испания
На мен много ми харесва и Алесандра ( НЕ АлеКсандра), но няма как да се каже на галено![]()
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
ако имам момиче искам да се казва Анелия а за момче Димитър :P
момчешки : Венислав,Венелин,Тодор,Ник ла,Димитър
момичешки : Валенсия,Радина,Преслава,М рина