.
Отговор в тема
Страница 9 от 12 ПървиПърви ... 56789101112 ПоследнаПърви
Резултати от 201 до 225 от общо 278

Re: ;]

Цитирай Първоначално написано от schlanky
    Значи .. да не обидя някой, но съм забелязала, че всички с името Кристиян са страшно ама страшно тъпи .. {може да има и изключения - не знам...}
    За момиче харесвам имената: Ашли, Ванеса, Адела, Мери-Кейт, Андреа, Елизабета, Габриела, Йоанна, Тамара, Карли...
    За момче: Бил, Андрей, Робърт, Стивън, Джъстин... ;]
    Значи... да не те обидя, но като си кръстиш с някое от тези имена детето, как по-точно то ще се връзва с фамилията?
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Re: ;]

Цитирай Първоначално написано от Wrathchild
    Цитирай Първоначално написано от schlanky
    Значи .. да не обидя някой, но съм забелязала, че всички с името Кристиян са страшно ама страшно тъпи .. {може да има и изключения - не знам...}
    За момиче харесвам имената: Ашли, Ванеса, Адела, Мери-Кейт, Андреа, Елизабета, Габриела, Йоанна, Тамара, Карли...
    За момче: Бил, Андрей, Робърт, Стивън, Джъстин... ;]
    Значи... да не те обидя, но като си кръстиш с някое от тези имена детето, как по-точно то ще се връзва с фамилията?
    Как ли? Робърт Димитров,например... бе звучи си
    А тва с Мери-Кейт е ебати простотията... Дано schlanky да има деца след 10-тина и нагоре години,за да има време да преосмисли тия неща,че иначе горкото дете...

Мда, Робърт Димитров е чудно...
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~

Супер фен Аватара на pinki
    това не е толкова фрапиращо! Представи си след време децата му как ще се казват например: Миглена РОБЪРТОВА еди си ква или Иван Робъртов ...
    От самозагубени, празноглави, антиинтелигентни, прости, морално-деградирали, материално извисени, несъстоятелно ориентирани, префукани, нагли, нахални индивиди ми писна!

Цитирай Първоначално написано от pinki
    това не е толкова фрапиращо! Представи си след време децата му как ще се казват например: Миглена РОБЪРТОВА еди си ква или Иван Робъртов ...
    Иван Робърт еди-к'ъв си

Да, познавам човек, който е с баща българин, но с чуждо име. И това -ов го няма. Което не пречи пак да е нелепо.
    ~

Обожавам името Николай..Ангел също.
    за момиченце още не знам.

Стоян ми е любимото мъжко име (дядо ми се казва така).
    А женско - Ирена.

Женски имена: Габриела,Елена,Ивета,Михае а,Теодора,Веселина,Мария
    Мъжки имена: Димитър,Иво,Иван,Теодор,Еду ардо...

за девойче: Емануела/Емилия/Емили, Андреа [без да правим асоциации с фолк дивите със същите имена]
    за момък: Венцислав

момче: Камен, Юлиан, Михайл
    момиче:Мила, Михаела

Аз сънувах че ще имам момче и ще се казва Дейвид

Мега фен Аватара на PurpleDream
    Град
    ....in the rain...
    мъжко - Николай също така ми харесва и Ангел
    женско - Ирена,Моника,Изабела и Габриела

но ако имам момче то задължително ще се казва Николай
    Залагате ли?! Спечелихте ли?!
    Че аз умирам, а вас ви презирам!

Мега фен Аватара на iiirish
    В главата ми има само женски имена, тъй че напук на моето съкровенно желание да имам момиче, със сигурност ще ми се пръкне някой мъж

Искам ако имам момиче да го кръстим Ния или Даная, а ако е момче - Данаил или Даниел. И двамата с приятеля ми харесваме тези имена, така че живот и здраве, името ще е най-лесно

п.п. Редактирам мнението, защото напоследък много харесвам Симона и Деница

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Изобщо грам не си се представям като майка на момче. Четох(а и статистиката тук във форума и сред моите познати показва, че е така), че младите майки до 26-7 по-често раждат момчета, а по-големите мами-момичета. Колко е вярно не знам, но е факт че тук май само на момчета майки има, а от 5 бебета на бивши мои съученици, 5 са момчета...Въоръжавам се с търпение и мноооого кисело мляко преди да забременея и стискам палцуни за момиче. Изобщо, ама грам не искам момче. Трябва насила да ме сложат на операционната маса, за да го изкарат от мен. Просто не ща и толкова. Приятелят ми пък не ще момичета....сложна работа.

Мале, ако след тежката бременност и секциото, които застрашават в голяма степен живота ми, се пръкне момче, ще си умра от мъка.

Град
    Blondeland
    (Скоро имаше подобна тема )

Та, мечтата ми е да имам момчета.
    Ако дай Боже се сбъдне , ще ги кръстя Иън и Ноел , а ако има трето , ще е Лиам.

Ако имам момиче/та , то предполагам, че имената ще са Ева, Ана и Ниа
    Hey ! Mr Tambourine Man, play a song for me,
    In the jingle jangle morning I'll come followin' you..

Мега фен Аватара на iiirish
    Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    Изобщо, ама грам не искам момче.

Мале, ако след тежката бременност и секциото, които застрашават в голяма степен живота ми, се пръкне момче, ще си умра от мъка.
    Ех, и аз съм така Хич, хич, ама хич не ща мъж Ако има и капка истина в тая статитика ще се гръмна За една година около мен се родиха 5 момчета, сега чакаме другия месец да се пръкне и... още един Толкова се надявах, че сега ще отсрамим женката половина от човечеството, а то се оказа, че пак се изложихме
    Само за мома стискам палци и мъжо също Той каза уж, че девойка ще прави ама знам ли аз какви ще ги върши

Супер фен Аватара на maybeline
    Град
    Kwartala na bogatite !

Елена,Антония,Галя,Маргари а,Виктория
    Виктор,Валентин,Теодор,Гал н
    Да не сме в магазин тоя номер там върви счупено,скъсано..връщаш да се смени.. : )

Супер фен Аватара на bilqnavod
    Харесват ми дълги имена: защото могат да се скращават:
    Александър, Магдалена, Десислава;

Град
    София
    Ния, Дея ( надявам се скоро да го използвам ) , Яна и едно малко странно Лия

Не знам защо, но аз съм с нагласата, че един ден, когато му дойде времето, ще имам момиче. И не знам защо, но винаги, когато си представя този момент в съзнанието ми изниква "Антония". Не знам дали някой ще ми повярва, че го чувствам, че това е името.
    Ако пък е момче мисля си Александър.
    Само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!

Град
    София
    Супер яко е да имаш странно име. Моето е Рикардо и всички ми казват, че съм от Мексико или от Испания. Бранислав също е странно, но е българин.Мислете преди да действате. :P

^ Наистина звучи все едно си от Мексико или Испания

На мен много ми харесва и Алесандра ( НЕ АлеКсандра), но няма как да се каже на галено
    Понякога поставяш стени около себе си
    не за да отблъснеш хората,
    а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.

ако имам момиче искам да се казва Анелия а за момче Димитър :P

Супер фен Аватара на dqvolcheto9
    момчешки : Венислав,Венелин,Тодор,Ник ла,Димитър
    момичешки : Валенсия,Радина,Преслава,М рина

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си