.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 54
    ми не знам

Град
    Някъде по широкия свят...
    Аз имам нет горе долу от около година.Ддз ,яко е да си с нет,но не е чак такава трагедия ,да нямаш.
    War is tool ,with this tool the powerful people manage their plans for the new world. World of mass slavery ,world of mind control. If you haven't realise it yet- you are part of that enslaved humanity too.

hottie
    Guest
    Тази сутрин нямах нет за около час, час и нещо и останових, че каквото и да правя(или се опитвам да правя) все ми се ядосвам, че има повреда, питам се кога ще го пуснат и пр. Ужасих се от себе си. Как може да съм толкова зависима от това?

Мега фен Аватара на babity
    Еми така е, зависими сме. На мен всеки месец ми го спират за ден- два (трябва да се плати до 3ти,а баща ми взема заплата на 5ти) и ми е секано такова. Пак си пускам компа,понякога се опитвам сама да си го пусна . Иначе... на мен интернет-а ми спестява много пари за телефон и в момента си извличам само полезните неща.

Re: Какво щяхте да правите без Интернет?

Цитирай Първоначално написано от Romance
    Щях да водя много по пълноценен живот..а при наличието на интернет не мога.
    +1

Мега фен Аватара на Pliok0019
    И представа си нямам. Да не се налага.

Ми живота ми щеше да е по-спокоен и щях да имам време за повече неща-нещо за което мечтая отдавна,но не мога да се отделя от компа...

Хм, както вече казахте, щяхме да сме по-спокойни и да имаме време за повече неща. От една страна интернета си е много хубаво нещо-информация, музика, филми... От друга обаче много отвлича вниманието и времето. Аз по принцип много обичам да чета, но от известно време, когато не си уча седя на компа. Имам една много интересна книга, която съм започнала отдавна и все не я завършвам. Иначе ТВ, навън, книжки. Предпочитам обаче да имам нет.
    To Be Good Is Not Good Enough,When You Dream Of Being Great!

Шъ свикна, ко ше прая...
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Цитирай Първоначално написано от Canis_Dirus
    щях да знам много по-малко по някои теми и много повече по други.
    Това е най-точното, май..

о, к'во ви ебе? Оо
    аь ус ефь пьтнсше

Щях да съм по учено хлапе и нямаше да съм постоянно в нета

Винаги имам какво да правя,когато нямам интернет..Не е болка за умиране ^^
    Stay up all night with the stars *

3 часа повече време навънка на ден отколкото сега а и мноо по-голяма сметка за телефон
    http://mrcartermusic.com/ Най-новата музика!!!

Живота ми щеше да е по-различен. А, ако стане така, ще се занимавам повече с любимите си неща.
    Във пяната на муле със самар,което е скопено със ритници,във лигите на котарака стар,без кьорав зъб, със белнали зеници,(затуй лови насън маймуни с трици!)...

Град
    Варна, морето, сините вълни...
    Хахахах... Ако живота ви без нет щеше да е толкова по-хубав защо не си го спрете. Тъкмо от 15 до 40 лв на месец. Ако родителите ви го плащат искайте да ви ги дават на вас и ще сте много по-щастливи.

Мега фен
    Град
    София
    Щях да обикалям библиотеките, щях да слушам радио, нямаше да познавам толкова хора, щях да ходя на кино(може би).

Еми аз обикновено, когато нямам интернет, гледам телевизия, чета книга, уча най-често ИЛИ просто полудявам от мисълта, че нямам нет !!!

Град
    Шумень
    От мнениеята, които изчетох установих, че повечето сте чели книги до момента, в който в живота ви е не е заел място нета. Баси, кво ви пречи и сега да четете? Аз продължавам да се захранвам с книгите.
    Ако няма нет, ше се учвствам иделно ( не че сега много го позлавам)
    -Къде са хората - попита най-сетне Малкия принц. - Човек се чувства малко самотен тук
    -Човек е самотен и сред хората - отвърна змията.

Град
    Варна, морето, сините вълни...
    Цитирай Първоначално написано от it_ends_tonight_
    От мнениеята, които изчетох установих, че повечето сте чели книги до момента, в който в живота ви е не е заел място нета. Баси, кво ви пречи и сега да четете? Аз продължавам да се захранвам с книгите.
    Хммм... на мен пък нета не ми пречи на книгите. А и аз като малък не четях книги (освен задължителните за училище), а почнах да чета едва преди 2-3 години.Но то у нас има нет от 1999 /90 набор съм/.

Щях да вися цял ден в библиотеката за да търся информация за неща които ме вълнуват и за които, сега получавам инфо от интернет
    Също така щях да водя много по-различен живот от сегашния и естествено по-здравословен

Не искам да си представям колко много ваучери щях да си купувам. Може би щях да мина на сметка.

Град
    раЯ.. (:
    пф, не ставайте смешни..кво толко се панирате..понякога сама не съм искала да го плащам, малко почивка...така имам повече свободно време, правя нещо по-полезно..има винаги кво да се прави..
    Когато искам нещо няма сила,която да ме спре,а ако нещо ме спре,то значи или е невъзможно за постигане или не съм го искала достатъчно..:Pp~ [!]

Мега фен Аватара на DimovB
    Град
    Стара Загора
    ще легна да умирам

Град
    Shinigamiville
    не ... тва е гадно чуватвам се изолирана от света без комуникацията ми през компа с разни хора... имам авери в други градове с които съм свикнала ... ако загубя връзка ще е адски кофти.. а не съм милионер да плащам 300 лв на месец телефон...Като няма интернет гледам тв... а за четенето го правя ми с нета ..като и се чете - чета... не чакам да ми спре нета .... Гледам филми и анимета които съм издърпала защото аз по принцип не спирам да тегля .. тей че и да спре не е да мра но пак не е вариант

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си