- Форум
- По малко от всичко
- Информационни технологии
- Помогнете ми за избор на ОС
хора, взех си супер як комб (4ГБ РАМ ДДР3, 4 ядрен процесор 2.33 и карта GeForce 9800 GTX 512mb). проблема ми е че не мога да разбера каква ОС да сложа. играя игри. 32 или 64 битова? и плс дайте някой линк към хубав win понеже ми писна от бози. дано някой се отзове
Лошо е да си пиян и да няма кой да те подпре, но по-лошо е да си влюбен и да няма кой да те разбере!
С тоя комБ ще превзема Microsoft може би от каде да знаеш. Хахаххаах![]()
Forever trusting who you are and nothing else matters!!!
Ако можеш да направиш 32 бит игри да вървят на 64 битов отговора е ясен. 64 ОС е по-ефективна, но едва ли ще играеш повече от 4-5 игри (към днешна дата). Друг вариянт е да си сложиш 32 бит ОС и ще имаш 3.5 GB RAM.
Сложи си Windows XP SP 2 тъй като с Vista игрите искат повече а няма смисъл.
Знам как се пише, от бързане всеки прави грешка. Не ме карай да търся и аз твои грешки защото имаш много.Първоначално написано от tqnko
Forever trusting who you are and nothing else matters!!!
Защото SP 2 е най - хубаво.Не би спорил с мен Linux умникоПървоначално написано от tqnko
![]()
Говориш глупости за Вистата.
Пък и за Сервиз паковете на ХР..
СП3 е доста по-защитен. Факт. и личен опит
Колегата си взе комБ за 2 бона с четириядрен. Вистаата му зарежда за 7 СЕКУНДИ! Дали има смисъл?
GTA IV иска четириядрен.
Всичко всече се насочва към четитриядрените. Двуядрените минават в по-ниския клас процесори - това е новата полтика на Интел за 2009-2010-та година.
-=-
Сложи си 32 битова, предвид, че не разбираш само ще си усложниш животеца още. Ама викни някой, че.. да не стане от 8-мият път :Д
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮