- Форум
- По малко от всичко
- Информационни технологии
- Помогнете ми за избор на ОС
 Отговор в тема
 Отговор в тема

хора, взех си супер як комб (4ГБ РАМ ДДР3, 4 ядрен процесор 2.33 и карта GeForce 9800 GTX 512mb). проблема ми е че не мога да разбера каква ОС да сложа. играя игри. 32 или 64 битова? и плс дайте някой линк към хубав win понеже ми писна от бози. дано някой се отзове
Лошо е да си пиян и да няма кой да те подпре, но по-лошо е да си влюбен и да няма кой да те разбере!
С тоя комБ ще превзема Microsoft може би от каде да знаеш. Хахаххаах
Forever trusting who you are and nothing else matters!!!
Ако можеш да направиш 32 бит игри да вървят на 64 битов отговора е ясен. 64 ОС е по-ефективна, но едва ли ще играеш повече от 4-5 игри (към днешна дата). Друг вариянт е да си сложиш 32 бит ОС и ще имаш 3.5 GB RAM.

Сложи си Windows XP SP 2 тъй като с Vista игрите искат повече а няма смисъл.
Знам как се пише, от бързане всеки прави грешка. Не ме карай да търся и аз твои грешки защото имаш много.Първоначално написано от tqnko
Forever trusting who you are and nothing else matters!!!

Защото SP 2 е най - хубаво.Не би спорил с мен Linux умникоПървоначално написано от tqnko

Говориш глупости за Вистата.
Пък и за Сервиз паковете на ХР..
СП3 е доста по-защитен. Факт. и личен опит
Колегата си взе комБ за 2 бона с четириядрен. Вистаата му зарежда за 7 СЕКУНДИ! Дали има смисъл?
GTA IV иска четириядрен.
Всичко всече се насочва към четитриядрените. Двуядрените минават в по-ниския клас процесори - това е новата полтика на Интел за 2009-2010-та година.
-=-
Сложи си 32 битова, предвид, че не разбираш само ще си усложниш животеца още. Ама викни някой, че.. да не стане от 8-мият път :Д
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮