- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Кола маска на триъгълника? Боли ли ?
До сега не съм опитвала кола маска... нали... там долу... ама всичките ми приятелки казват, че боли зверски много. Наистина ли е така? Имам желание да пробвам ама...
Разбира се тук трябва чуство,
понякога и лицемерен плач
Ебнята също е изкуство,
не всеки е добър ебач.
оо боли и питаш..се едно те режат с нож жива
![]()
Как олеква като проумееш..
не за тях .. за себе си живееш.. !![]()
i az sum si pravil kola maska dolu i to ne 4e boli ami use6taneto e dosta nebpriqtno![]()
twurdo ne sum suglasna mene izobshto ne me boleshe samo 1 put i to ne beshe 4ak tolko mn..turpima bolka eПървоначално написано от mirkisss
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от PeshoSexa
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Как олеква като проумееш..
не за тях .. за себе си живееш.. !![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
е мене ме е срам да се събуя пред някой който виждам за 1-ви път... да ме скубе там долу.... пък и ако взема много да викам, пускат ли роднини за кураж?
![]()
Разбира се тук трябва чуство,
понякога и лицемерен плач
Ебнята също е изкуство,
не всеки е добър ебач.
![]()
Абе според мен лентичките Вийт примерно ще имат същия ефект.Казвам само СПОРЕД мен.Кажете и вие какво мислите.Аз реших с лентички,защото хем не искам да си бръсна космите,което след 6 дена ще стана още по-окосмена,хем ме е срам от козметик и реших средното решение-лентички.
nne ne e sushtiq efekta!!!..k0la maskata e po-dobriq izb0r kazwam ti go shtoto imam poznata koqto e kozmeti4ka na maika mi w alona ;]Първоначално написано от time2rock
Ама ме е срам.Щом космичките не израстват по-дебели като са прая с лентички,значи всичко е окПървоначално написано от niki7y
![]()
Боли боли, но трай бабо за хубост ... Примерно аз около година и нещо се обезкосмявах с бръснача, след това с депилатоари ... обаче в един прекрасен ден, реших да си направя кола маска сама у нас, точно защото ме е срам а и излишни пари нямам и никога не съм имала...
Ефекта беше просто ... поразителен, гладко, мекичко и 2 седмици без косъмче... Иначе повреме на дърпането на платчетата съм псувала като каруцарка, ма като видиш ефекта... и просто всичко ти минава![]()
Иначе аз сега правя тъпата грешка следкато си направя коламаска, като тръгнат да растът ги бръсна, щото немога да ги понасям да растат бавно, и пускам по време на цикъл... и после боли все едно за 1 път си правиш коламаска..
Боли първия път. А вече след 3 и 4 път почти не ти прави впечатление. Правят ти я бързо, докато кажеш 2-3 изречения и си готова![]()
зависи от човека...някои ги боли (като мен) някои не... други свикват с времето!Пробвай макар че трудно се събира смелост...
Успех!!!
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Спокойно тука имаше един дето ги харесваше много рунтави. Не си рискувай живота... И така има шанс някой да те хареса.
По темата няма да разбереш докато не провбаш.
Forever trusting who you are and nothing else matters!!!
Абе боли си,ама след 2рия път вече почти не усещаш болката.Свиква се.![]()
boli v na4aloto,no sled nqkolko puti ne
I'm a machine,fueled by music!
Tiesto-my God!
http://i.data.bg/08/06/29/1027988.jpg
http://i.data.bg/08/10/25/1213075.jpg
Не знам колко боли точно.
Ама ще е много апетитно след това и..![]()
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
Ъ.. аз не съм ходила на кола маска ама със епилатора и вече така доста пъти съм го правила и не ми праи впечатление![]()
Първоначално написано от niki7y
![]()
![]()
Триъгълника не боли толкова колкото отдолу като те правят, там направо е нечовешко. Ама с времето болката намаля.
Sometimes I get so weird
I even freak myself out
I laugh myself to sleep
It's my lullaby
Sometimes I drive so fast
Just to feel the danger
I wanna scream
It makes me feel alive