Цитирай Първоначално написано от babity
Какво ми пишете в детските форуми и се оплаквате от законите. Ха, да бе, точно тук ни се кове бъдещето, да знаете. Мисля и сами може да се сетите защо ви наричам/т фанатички, защото сте много и вдигате много шумотевица. Естествено, на вас няма кой да ви каже и имате право да мрънкате за всичко: от цените на памперсите до продажбата на алкохол на първокласници. Възползвайте се! Консултирайте се с голямата тумба маминки от другия форум, пък направете протест или шествие... покажете някакво действие! С писането по форумите и плюенето по политиците няма да спрете трагедиите.
Как според теб трябва да се реагира? Трябва да има обединение и от къде да се почне то? Само да седим и да чакаме? Какво да чакаме? да дойдат други малоумници и да ни оправят? Няма - има ли пари хората се променят, факти... На кого да се доверим и за кого да гласувам? За турците? За циганите (Петарчо Стоянов) или за Царя (дето дойде и си приватизира половината България)... Смея да заявя, че ако нещо (НЕДАЙ СИ БОЖЕ) се случи с моето дете, защото е България и нямаме закони - чувал тротил в парламента и си питам дедовия после... Знам, че след един такъв случей няма да е така... Но трябва ли да се стига до там? Кажи ми ти какво да направим ние та нашите деца да са в една "по-добра" България?