Цитирай Първоначално написано от babity
Весна, съгласна съм, че е необходимо да се кажат някои неща за да ни олекне. Мен това ме натоварва. Не казвам, че е нужно да се съобразява някой с мен, ама нали тръгнахме да изясняваме доводите си... Ужасява ме това, че съм безсилна.

дарла, пръстите ли те сърбят тебе, че за пореден път пишеш простотии. Все се надявах, че като си на 19 поне можеш да асимилираш изказванията на другите. Аз да съм психопатка?! Не, не съм! Четеш ли изобщо какво съм писала? Кой е виновен за това, че децата са по кръчмите? Управляващите ли? Не. Ние сме виновни! И не затова, че сме избрали еди-кой-си, а затова, че не ги заставяме да изпълняват задълженията си. Безхаберие. Това е твоето. Дай да констатираме всички ОЧЕИЗВАДНИТЕ факти, които всички слушаме по новините и после да си седим на дупенцата и да плюем някой. Не, ние нямаме вина... Да, протестите са глупост, нали? Ха, като можеш да си пишеш празни приказки, седнала удобно пред компютърчето си, 'що ли да се мръднеш и да подобриш нещо за своето, а и за всички останали деца?
1000% съм съгласна с теб! На колко години беха тия деца? Абе непомня баш ама бяха малки...? И какво ми търсят по дискотеки и по кръчми на по 13-14-15 (както още ги има...) ? Аз на 13-15 съм си седяла в нас и съм била "на барче", със родителите или роднините си... Определено не съм пиянствала или беснела по нощите... А днешната младеж ...? Направо не ми се мисли, като знам, че и моето дете може да ми пропадне до толкова, че на 13-14 да е алкохоличка или курва или безмозъчно животно, което пише по форумите "Майка ми има страхотен задник, напих я и я изчуках отзад..."... Аз ако видя такова нещо - ще му избия всички млечни зъбки... Само родителите са виновни за възпитанието на децата (може да се каже и компаниите и много по-малко учителите...), които вместо да си гледат любимия сериял може да му понабият малко акъл в главата... Ужас! Докъде стигнахме...