.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

3 Години извън България

Точно преди 3 години научих от майка ми че щте заминем за Белгия и аз не го приех много на добре защтото не знаех каде утивам нито дали щте се върна във България и след цели 3 години се върнахме във България за празниците беше ми ожасно мъчно и тежко през тези 3 години и чак сега започвам да разбирам защто сме заминали от бг там съм много по добре имам сичко от което имам нужда и училищтата са по добри от бг и знам 3 езика но след като си замина щте ми е тежко пак и пак и салзите не отписвам ако сичко варви на ред и си зема образованието след няколко години дал господ щте се върна за винаги във България

Това беше мойята история :P

ПС: сорри за правописа но 3 години не съм писал на Български и малко или много съм забравил как се пишат някой думи

ВЕСИЛИ ПРАЗНИЦИ НА СИЧКИ !!!!!! МНОГО ПИЕНЕ И СУПЕР КУПОНИ ВИ ПОЖЕЛАВАМ

Весели празници и на теб :P
    а BTW и аз искам да си се върна от бг по хубаво НЯМА
    Стани по-добър човек, и гледай да си наясно със себе си, преди да срещнеш някого с надеждата, че той ще разбере що за човек си ти!

Мега фен
    Град
    София
    Eдин съвет от мен: докато си в България си вземи български книжки или поне книжки на български, че няма нищо по- грозно от това да забравиш родния си език и да пишеш по този начин. Освен ако не си на 10 разбира се.

Голям фен
    Подкрепям горното мнение.
    Don't worry, be happy!

Аз пък мисля,че пише по правилно от повечето българи ха-ха
    haide da vidim kakvo ste pravili snoshti v zalata
    - aa..zna4i pravih grub,ramo,triceps

Град
    madrid
    emi i az sam taka ve4e sam 6 godini v ispaniq i mi e super gadno za bg,qd me e 4e propilqh nai hubavite si godini,no poglednato ot druga tsrana razira6 mnogo ne6ta ot jivota...porasva6 po barzono i da se varne6 v bg...mnogo smisal nqma

Повече от фен Аватара на SoAfraid
    Град
    InYourEyes
    Разбира се касметлии сте вие бих казал дето от по рано сте си уредили живота извън БГ. Сега и аз се опитвам това да постигна в Англия.

П.С. Весели празници и на вас
    Forever trusting who you are and nothing else matters!!!

Град
    madrid
    abe ba6 kasmetlii ne bih kazala..no kakvo da se pravi takaf e jivota primirqva6 i prodaljava6 napred za da postihne6 ne6to po dobro ne bih kazala 4e e kasmet da si tuk na koleda ili badnive4er i da si sam...

Цитирай Първоначално написано от SoAfraid
    Разбира се касметлии сте вие бих казал дето от по рано сте си уредили живота извън БГ. Сега и аз се опитвам това да постигна в Англия.

П.С. Весели празници и на вас
    Къде в Англия си
    Стани по-добър човек, и гледай да си наясно със себе си, преди да срещнеш някого с надеждата, че той ще разбере що за човек си ти!

България си е България и аз лично не я напускам при никакво положение и колкото и да е трудно, ще си уредя живота точно в нея.

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    сорри за правописа но 3 години не съм писал на Български и малко или много съм забравил как се пишат някой думи
    Да беше писал.
    Как ще се връщаш в БГ след като даже езика не знаеш
    Тази година стават 11 години откакто аз не живея в България и с всяка изминала година се убеждавам че аз там не бих се върнала за постоянно а да си кажа честно и за ваканциите дори не ми се прибира чак толкова много...

Мега фен Аватара на Rofl4e
    Елате в БГ мен ме пратете в Лондон

Град
    Страната на Невъзможното
    Ох аз се връщам в България през една година (лятото) само за да не забравя езика..и да, за сега няма никакви признаци, че почвам да забравям Но иначе това е единственото нещо, което ме връща

Цитирай Първоначално написано от kristo
    България си е България и аз лично не я напускам при никакво положение и колкото и да е трудно, ще си уредя живота точно в нея.
    Абсолютно.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си