Кво мислите за тази книга. Кажете дали е помогнала на вас или някой ваш познат.. въобще 'сяк'ви отзиви търся.
mindscan
'псолютно нужен отговор...Първоначално написано от therichbitch
mindscan
Първоначално написано от preichetoy
ми и аз не съм я чела[/b]
[!][!][!] My heart really hurts..I think you broke it ! Thank you [!][!][!]
Аз съм тази, с която невъзможното става възможно ..
My Smile is My Style![]()
Добре, бе! Като не сте я чели, защо отговаряте?! Ако три четвърти от потребителите не са я чели и пишат в темата, че НЕ са я чели, не нещо друго... ква е ползата?! Подразбира се, че питам някой, който има кво да каже относто четивото...![]()
mindscan
Ако става въпрос за ''Мъртвата зона'' на Стивън Кинг за нея знам , че е интересна,Но за тая не съм чувала![]()
Не, става дума за ''ЗОНАТА''.Първоначално написано от Neprikosnovena
mindscan
Е нали и аз инфо търся. Въпросът е отпрвен към хора, които имат нещо да кажат, демек са запознати малко или много със съдържанието... Става дума за програма за отслабване и нормализиране на хормоналния баланс.
mindscan
mm ,moge da e nenugen otgovor, no pone e napisan gramotno, a na tebe tva , 4e 4ete6 knigi, mai ne ti e pomognalo mnogo kato 4etaПървоначално написано от preichetoy
Би ли конкретизирала, защото аз не знам кво съм написала неграмотно...Първоначално написано от therichbitch
mindscan
Първоначално написано от nejnaDROGA
![]()
Купиха ми я за Коледа, но още не са ми я подарили (по мое желание, искам да е тогава...
) и просто изгарям от любопитство.
![]()
mindscan
Ми тогава натисни точноооооооооооооо ТУК! ,напиши името на книгата и си я изтеглиПървоначално написано от preichetoy
![]()
da, razbira se , 4e 6te konkretiziramПървоначално написано от preichetoy
, glagolut "pitam" v slu4aq iziskva prqko dopulnenie, t.e. trqbva da pi6e6 " pitam nqkogo", a ne "nqkoi"
![]()
Добре, съгласна. Не разбрах, обаче, тва че ти е написан грамотно постът, какво общо има с факта, че е абсолютно ненужен?!
mindscan
Аз я имам, ама няма кой да ми прави нещата и нищо не съм опитвала да спазвам.![]()
Иначе май никак не е зле.![]()