Аз не говоря само за българите в България, а изобщо за българите навсякъде по света, защото и българите извън България пак са българи. Вярно е, за съжаление факт, че повечето интелигентни и умни българи избягаха от страната ни, но те пак са част от българската нация щом в жилите им тече българска кръв! Но и в България все още има умен народ, редовно наши ученици и студенти математици печелят олимпиади по математика например, редица са българите компютърни и всякакви други специалисти, всяка година от университетите излизат хиляди български дипломирани вишисти, не мисля, че сме чак толкова изпроястяли, за съжаление с такова впечатление оставаме, тъй като съвсем основателно простотията и простаците се лансират от властта и то съвсем с цел.
ПП. България За Българите, ти знаеш отлично, че точно щото сме интелигентен и борбен народ през годините особено на комунизъм властниците ни са хвърляли всички сили, за да ни мачкат и подчиняват. Защото в България след СССР е бил най-дивия и разрушителен комунизъм, които доведе съвсем основателно до това, до което сме днес. Така че българите не сме прости, за съжаление сме уплашени и прекършени, обладани от чувство на безнадежност и че каквото и да се направи, оправия няма да има. Е, аз не мисля така определено, лошото е, че мнозинството българи не мислят като мен, теб и още 10-тина човека от този форум...